Johnny Galecki
 Profimedia, INSTAR Images
stiže prinova

Popularni štreber iz 'Teorije velikog praska' i 22 godine mlađa djevojka otkrili da postaju roditelji

U Hollywoodu vlada baby boom - omiljeni glumac iz humoristične serije 'Teorija velikog praska' objavio je na svom Instagramu da će postati otac.

Zvijezda popularne humoristične serije Johnny Galecki (43) i njegova mlađa djevojka Alaina Meyer (21)očekuju svoje prvo dijete.

"Skroz smo izvan sebe što možemo objaviti da će na ovaj ludi i predivni svijet uskoro doći naša beba. Molimo vas da za vrijeme ovog slavlja poštujete našu privatnost i privatnost naše obitelji. Zaista postoji jubav za sve, nadamo se da je naša ljubav vama žar, kao što ste vi naš", napisao je glumac poznat po ulozi Leonarda na Instagramu uz fotografiju sa svojom djevojkom.

Inače američka manekenka, Alaina javnosti nije bila poznata do svoje romanse s glumcem. Par je svoju ljubav obznanio u rujnu proše godine, no nije poznato kada se ljubav između njih rasplamsala.

Prije Alaine Johnny je bio u ljubavnoj vezi s kolegicom iz serije Kaley Cuoco. Hodali su dvije godine, dok su istovremeno u sitcomu glumili zaljubljeni par. U stvarnom životu rastali su se 2009. godine, nakon čega se glumica pronašla sreću u zagrljaju tenisača Ryana Sweetinga kojemu je rekla i sudbonosno 'da' 2013. godine, no nakon godinu i pol bračnog života par se rastao.

, Pasadena, CA - 20190501 Cast members arrive at The Big Bang Theory Series Finale Party at the Langham Huntington Hotel.

-PICTURED: Johnny Galecki
-, Image: 430426837, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Johnny Galecki

Serija 'Teorij velikog praska' trenutno snima posljednje kadrove finalne desete sezone, nakon što su 10 godina na malim ekranima u svijetu, pa i kod nas. Posljednja epizoda emitira se 16. svibnja ove godine.

Linker
19. travanj 2024 16:59