Zimska idila

Popularni pjevač sinčića Ivana odveo na snijeg: ‘Rođeni je skijaš, pravi Kostelić!‘

Splitski pjevač poznat je kao veliki ljubitelji zimskih sportova pa mu ni problemi s pandemijom ne mogu pokvariti planove za skijanje. Sa suprugom Anom i njihovo četvero djece nedavno je uživao u poznatom talijanskom skijalištu Livigno, a ovogodišnje skijanje bila je posebna avantura za dvogodišnjeg Ivana Luku.

Iako mnogi Joleta doživljavaju kao tipičnog Dalmatinca koji voli sunce i more, jedan od naših najpopularnijih zabavljača na snijegu se snalazi "kao riba u vodi". Otkako je s 28 godina prvi put stao na skije, gotovo nijednom nije preskočio odmor na snijegu pa se tako i ove zime, usprkos novom valu koronavirusa, nakratko prepustio "bijeloj čaroliji" i skijaškim izazovima u talijanskom Livignu.

image

Jole i Ana Čagalj uživaju u talijanski Alpama.

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Jole i supruga Ana slave 15 godina braka: ‘Malo je falilo da danas ne budemo skupa!‘

"Zbog cijele situacije smo ostali kraće nego inače, no i ova četiri dana bila su mi dovoljna za napuniti baterije i nauživati se snijega", kazao nam je Jole, u čiji smo se skijaški talent uvjerili i sami prije pet godina, kad se omiljenom Splićaninu na odmoru na Kupresu pridružila ekipa magazina Gloria.

image

Jole je jako ponosan na svog malog skijaša.

PRIVATNI ALBUM

Nedavna obiteljska idila na talijanskim planinama Jolinima je prvi zajednički odmor otkako se rodio dvogodišnji Ivan Luka.

Zadnje dvije godine Jole je na snijegu boravio samo s njegovim kćerkicama Ivom, Emom i Tijom, koje su također prave snježne kraljice.

"Sve tri odlične skijaju jer su na snijegu od najmanjih nogu", pohvalila nam se Ana Čagalj, koja supruga i kćerke sa skijama prati u stopu, a kako se čini, simpatična skijaška kolonija dobila je još jednog zaljubljenika u ovaj sport - dvogodišnjeg Ivana Luku.

image

Ivan Čagalj već skija "kao veliki".

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Neonski zelena haljina za raskošnu zabavu: Ana Čagalj proslavila okrugli rođendan, suprug Jole puca od romantike

"Ivan je ove godine prvi put stao na skije i moramo priznati da smo iznenađeni koliko je vješt. Rođeni Kostelić", našalili su se Jole i Ana, koji su, dakako, i na snijegu bili modno usklađeni.

Ana Čagalj tako je za ovu prigodu odabrala Moncler skijaško odijelo crne boje ukrašeno krznom na kapuljači i "matching" crne naočale dok je Jole za skijanje u Italiji odabrao više sportski stil, poput Ivana Luke, pa njegovom jaknom prevladava bijela boja s crnim i crvenim detaljima kakve su mu i pancerice.

image

Ivan Luka Čagalj baš voli snijeg.

PRIVATNI ALBUM

Splitskim supružnicima početak godine i inače je jedno od najuzbudljivijih doba u godini. Sredinom tjedna njihova je srednja kćerka Ema proslavila 13. rođendan, a u veljači rođendane slave Tia i Jole, koji će ove godine napuniti okruglih 50.

Linker
17. travanj 2024 16:00