Voli sportaše

Popularna glumica konačno potvrdila zaruke sa sportašem: ‘Malo nam je to čak i smiješno‘

Javnost je vrlo iznenadila vijest da su se zvijezda serije ‘Male laži‘ Shailene Woodley i američki nogometaš Aaron Rodgers zaručili nedugo nego što se saznalo da su u vezi. Kako bi prekinula nagađanja, glumica je priznala da već neko vrijeme ima prsten na ruci.

Nakon što je javnost saznala kako su holivudska glumica Shailene Woodley (29), koju pamtimo iz serije "Male laži", i zvijezda američkog nogometa Aaron Rodgers (37) zaručeni, sretnu vijest potvrdila je i sama Woodley. Glumica se pojavila u emisiji "The Tonight Show" Jimmyja Fallona kojemu je otkrila da nikada nije mislila kako će se udati za nekoga tko zarađuje za život "bacajući lopte".

Čitajte i: Slavna glumica zavela jednog od najpoznatijih američkih sportaša: Uz nju ponovo istinski uživa u životu

Da, zaručeni smo. Ali za nas to nisu nove vijesti, znaš, pa je nekako smiješno. Svi su uzbuđeni oko toga, a mi smo potpuno ležerni jer, da, zaručeni smo već neko vrijeme", rekla je Woodley.


Zvijezda "Malih laži" otkrila je da zbog kontinuirane pandemije COVID-a 19, koja joj je ograničila mogućnost sudjelovanja u sportovima uživo, još uvijek nije gledala zaručnika kako igra.

"Još uvijek nisam bila na nogometnoj utakmici jer smo se upoznali tijekom ovog ludog vremena i svi su stadioni bili zatvoreni na kojima je on igrao. Dakle, tek moram ići na nogometnu utakmicu" rekla je, priznajući da prije nego što je upoznala Rodgersa, nikada nije gledala nijednu nogometnu utakmicu.

Čitajte i: Samo nekoliko dana nakon što se saznalo da su u vezi, glumica i sportaš svijet iznenadili zarukama

"Ne znam ga kao nogometaša", nastavila je Woodley. "Znam ga kao štrebera koji želi voditi Jeopardy! To je tip kojeg poznajem. Slučajno je vrlo dobar u sportu", našalila se.

Očito nisu krenuli polako

Njezina potvrda zaruka došla je nešto više od dva tjedna nakon što je nekoliko izvora bliskih paru potvrdilo da su se zaručili. No, Rodgers je u svom govoru za Najkorisnijeg igrača NFL lige, suprotno nekim mišljenjima da su on i glumica "krenuli polako", izjavio da je zaručen.

Njihove zaruke mnoge su iznenadili jer se tek prije nekoliko tjedana uopće saznalo da su u vezi. Neki sportski portali još su u listopadu pisali da Woodley često dolazi u Green Bay, no tek je američki portal E! News potvrdio da su doista ljubavni par.

image
Aaron Rodgers
TAMMIE ARROYO/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slavna glumica šokirala priznanjem: 'Bila sam jako, jako bolesna, bojala sam se hoću li preživjeti'

"Čast mi je osvojiti ovu nagradu po treći put. 2020. je definitivno bila luda godina ispunjena s puno promjena i rasta, nevjerojatnih trenutaka za pamćenje. Igrao sam za vrlo malo navijača ili bez tribina cijelu sezonu, zaručio sam se i igrao neke od najboljih utakmica u svojoj karijeri. Izvan terena imam stvarno sjajnu skupinu ljudi koja me podržava. Stoga bih se zahvalio svom timu i svojoj zaručnici", rekao je Rodgers, time suptilno potvrdivši glasine.

Woodley je prije Rodgersa bila u vezi s fiđijskim ragbijašem Benom Volavolom s kojim je prekinula prošle godine, dok Rodgers iza sebe ima mnogo propalih veza, ujedno i s glumicom Olivijom Munn.

Linker
20. travanj 2024 00:10