JAKO SIMBOLIČNO

Pop zvijezda uskoro dolazi u Hrvatsku: Iggy Azalea otkrila kome je posvetila novu tetovažu

Australsko američka reperica otkrila je obožavateljima novu tetovažu koju je napravila u čast svog sina Onyxa Kellyja, kojeg dijeli s reperom Playboi Cartijem.

U videu koji je podijelila sa svojim pratiteljima, Iggy Azalea pokazala je svoju tattoo majstoricu dok joj tetovira novu tetovažu. Planetarno popularna reperica odlučila je zauvijek na ruci ovjekovječiti lik svog sinčića Onyxa Oriona, prikazanog kao anđela s njegovim imenom. Maleni dječačić ovog mjeseca navršava dvije godine, a Azalea je više put otkrila američkim medijima kako joj je upravo majčinska uloga najveći uspjeh u životu.

"Moja nova, ali i najposebnija tetovaža! Presretna sam što mi je napravila ova pretalentirana žena. Hvala još jednom", napisala je reperica ispod objave.

Podsjetimo, Azalea je sina dobila u lipnju 2020. godine, a nedavno je u intervjuu za časopis People priznala koliko ju je majčinstvo promijenilo na bolje te naučilo da bude opuštenija, budući da je u svojoj karijeri gotovo uvijek težila savršenstvu.

“Stvarno volim kontrolirati sve što radim i navikla sam da sve bude savršeno. Međutim s djetetom, moraš biti puno spontaniji u životu", priznala je reperica. "S djetetom više uživam u životu, čak i kad nemam potpunu kontrolu cijelo vrijeme, jer on ima kontrolu", nastavila je.

image

Iggy Azalea sa sinčićem

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Iggy Azalea je britka reperica koja je oborila rekorde Beatlesa i pokazala srednjak izdavačima

Stiže i u Hrvatsku

Iako je oduvijek otvorena osoba te na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svog privatnog života, Azalea je otkrila da više ne objavljuje fotografije svog sina na internetu nakon negativnih komentara. "Moje dijete nije podbrend za hetjere koji ne vole njegovu mamu. Ako mislite da je simpatično što ste nepristojni prema bebi, varate se “, napisala je Azalea u tvitu prošle godine te poručila svima da će zauvijek braniti svoje dijete od bilo kakvih napada pa čak i virtualnih. ''Ja ću vas osobno istući, ali i njegov tata'', zaprijetila je reperica putem Twittera hejterima.

image

Iggy Azalea

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovog ljeta slavnu repericu obožavatelji će imati priliku vidjeti i u Hrvatskoj. Privilegija je slušati ovu umjetnicu, a upravo će Sea Star festival biti jedna od rijetkih njezinih ovogodišnjih europskih destinacija. Osim hip-hop ikone, u lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja stižu i Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Topic, Senidah, Konstrakta, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Mimi Mercedes i mnoge druge zvijezde.

Linker
24. travanj 2024 12:10