sretno

Ponosni Momčilo otkrio ime sina: Sad ima još jedan razlog za život, baš kako je i poželio

Glumac Momčilo Otašević na društvenim je mrežama oduševio svoje brojne pratitelje načinom na koji je predstavio novog člana obitelji.

"Ne znam kakav sam otac, ali Jelena kaže da sam dobar, roditelji su mi to isto rekli, sestra bi vjerojatno rekla da uvijek mogu bolje, ali i da je ona sigurno bolja tetka nego što sam ja otac. Rođenjem kćeri postao sam odgovorniji, brži, sposobniji. Nikad mi nije bilo teško obavljati neki posao, ali sad sam još poletniji jer znam da ću na kraju dana doći kući, vidjeti svoju Mašu i s njom se igrati i maziti dok ne zaspe.‘, otkrio je Momčilo Otašević u intervjuu za magazin Gloria prošle godine u rujnu i dodao tada da bi volio još jednom postati otac i - "imati još jedan žestok razlog za život".

Želja mu ovih dana i ispunila, a on se spremno bacio na posao. Ponosne je roditelje razveselio dolazak novog člana obitelji, a Momčilo se ozbiljno bacio na posao u kojem već ima iskustva - slaganje kolijevke za sina. Jelena i Momčilo izabrali su sinu ime Jakša. Umanjenica je imena Jakov, a značenje imena je pratilac.

"Jakša sine, reka‘ ti je đed da do 17.00 moraš bit‘ u krevetić", duhovito je napisao 30-godišnji glumac, a čestitke su samo pristizale.

"Čini mi se da sam ovo već gledao, ili je nastavak", napisao je netko u komentarima jer je Momčilo na isti način slagao kolijevku u sličnom videu za svoju Mašu.

Jelena i Momčilo upoznali su se na snimanju popularne serije Nove TV ‘Zora dubrovačka, a ljubav među njima planula je tek na setu druge serije koju su ponovo snimali zajedno, za njih znakovitog naziva ‘Kud puklo da puklo‘.

image
Iako su radili zajedno na Zori dubrovačkoj, zaljubili su se tek u seriji "Kud puklo da puklo"
TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX
Linker
19. travanj 2024 08:23