preslatke

Ponosna mama Lana Gojak slavi prvih mjesec dana svoje kćerkice: ‘Da je lako i jednostavno - nije, ali je predivno‘

Svakoj majci je svaki novi mjesec njihova djeteta nešto posebno, posebice kada su djeca još mala i ubrzano rastu. Glumica iz Pule, najpoznatija po ulozi ‘štreberice‘ Nine iz serije ‘Ne daj se, Nina‘ nedavno je rodila prvo dijete te malenu već upoznaje sa svojim rodnim gradom.

Već je prošlo mjesec dana otkako je domaća glumica Lana Gojak Bajt rodila prvo dijete. Ona i njezin suprug, televizijski redatelj Siniša Bajt malenu Pinu dočekali su prvog kolovoza. Lana je za ovu slatku, malu obljetnicu objavila još slađu fotografiju na svom Instagram profilu, otkrivši koliko joj je malena promijenila život.

"Prvih mjesec dana proletilo! Da je lako i jednostavno - nije, često se čini kao beskrajno dugi dan koji se stalno ponavlja, ali je zaista predivno do te mjere o kojoj nisam mogla ni sanjati. Znam da je svakome njegovo dijete savršeno, ali vjerujte mi na riječ, Pina je najsavršenija od svih!", napisala je ponosna majka.

Čitajte i: Glumica Lana Gojak Bajt rodila prvo dijete: Otkrila i me malene koja je ‘probila‘ termin

"Preslatke ste", "Uživaj u majčinstvu", "Divno, uživajte cure", bili su neki od komentara njezinih oduševljenih pratiteljica i kolegica. Lana je također otkrila da se sa kćerkicom trenutno nalazi u rodnoj Puli, što znači da malena već upoznaje ljepote svoje zemlje.

Prije nekoliko dana, Lana se pohvalila da je s Pinom već ‘izvježbala‘ šetnje uz more.

"Nemamo još ni mjesec dana, ali smo već prave profićke u šetnjama pa smo odradile presvlačenje i dojenje u javnosti kao i urlanje iz petnih žila. Na mamino i tatino veselje volimo i spavati uz šum mora, a danas smo se vozile maminom omiljenom stazom za trčanje", napisala je Lana.

Čitajte i: Slatke ‘muke‘ u blaženom stanju: Lana Gojak Bajt našalila se s onime što je većina trudnica prošla

Lana je do posljednjeg dana bila vrlo aktivna, svako je jutro vježbala prenatalnu jogu, a pred sam kraj je probala i trčati, no, kako je rekla na svome Instagramu, s trbuhom do zuba to je bilo moguće tek stotinjak metara. Pina je na svijet došla ‘probivši termin‘ koji je bio zakazan za kraj sedmog mjeseca.

Glumica je početkom ožujka svojim pratiteljima otkrila da je u drugom stanju, kazavši da za njihovu malenu i mladu obitelj sada počinje avantura života.

"Istina je, čekam bebu. Termin je krajem sedmog mjeseca, za sada je sve u redu sa trudnoćom i nadam se da će tako i ostati. Trenutno uživam u lijepom vremenu na moru u jednom malom mjestu kraj Nina, pazim se koliko mogu i čuvam od zaraze. Čula sam se ovih dana i s Leonom Paraminski, razmijenile smo trudnička iskustva i drago mi je da će naša djeca biti vršnjaci", kazala je Lana tada za Gloria.hr.

Linker
19. travanj 2024 22:49