Profimedia, Xposurephotos
Drami nema kraja

Ponižena supruga Rooneyu: 'Cijeli svijet mi se smije zbog tebe, kako si me mogao prevariti dok sam trudna?!'

Slavnom britanskom nogometašu Wayneu Rooneyu prisjeli su prošek i votka u kojima je u noći s četvrtka na petak uživao sa samohranom majkom koju je te večeri upoznao u baru.

Riječ je o 29-godišnjoj brineti Lauri Simpson iz Manchestera čijem se dokolteu navodno divio cijelu tu večer. 'Cijelo se vrijeme divio mom dekolteu i ispitivao jesu li mi grudi prave, pitajući 'Koji su broj'. Poljubili smo se i malo se grlili, bila je to bezopasna zabava. Nisam razaračica brakova', rekla je Simpson u subotu za Daily Mail.

Već u petak cijela je Britanija brujala o incidentu, iznoseći sve idetalje i okolnosti oko događaja. Rooneyeva supruga Coleen u to je vrijeme, naime, bila na odmoru u Mallorci s njihovo troje zajedničke djece, ali i četvrtim na putu.

Kad je saznala za incident, odmah se zrakoplovom zaputila kući, gdje je najprije imala okršaj sa suprugom, a potom je nazvala i Lauru Simpson koja je potvrdila ranije izjave. Navodno su razgovarale nekih pet minuta. Coleen je sve to toliko razbjesnilo da je po kući navodno vikala: 'Kako si mi to mogao napraviti sad kad sam trudna, kako možeš biti toliko glup?!'

Simpson je dolila još malo ulja na vatru kad je za The Sun izjavila da bi te noći sigurno spavali zajedno, da Rooneya nije uhvatila policija za volanom te ga privela zbog pijanstva.

Kako bilo, Coleen je, ljuta i nesretna, s djecom boravila u roditeljskom domu. Iz kuće, pišu britanski mediji, nije izlazila do nedjelje poslijepodne, a klinci su viđeni kako se igraju s djedom, njezinim ocem.

Wayne i Coleen imaju jednoipolgodišnjeg sina po imenu Kit Joseph Rooney, te šestogošnjeg Kaia i trogodišnjeg Klayja.

Wayne Rooney with his wife Coleen who has revealed she is pregnant with her fourth child., Image: 345747452, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

3-7-2017

Coleen Rooney writes
Profimedia, Planet

Linker
20. travanj 2024 05:23