Najveća ljubav

Poklon za Valentinovo: Pink objavila duet s kćericom, malena oduševila svojim glasom

Pop zvijezda je tešku i izazovnu godinu zaključila glazbenom suradnjom sa svojom mladom i talentiranom kćeri, a uz duet snimile su i veseli spot.

Poznata pjevačica i autorica često se inspirira svojim ljubavnim i obiteljskim životom u stvaranju, tako je sada Pink, objavila pjesmu koju je otpjevala sa svojom devetogodišnjom kćerkom Willow Sage Hart.

Novu baladu "Cover Me In Sunshine" pjevačica i njena kći namijenile su kao poklon za Valnetinovo svim obožavateljima. Duet je, kaže, objavila s nadom da usreći i druge. Pjesmu prati i spot u kojem se pojavljuju mama i kćer - sretne i obasjane suncem!

Pogledajte video

"Prošla godina je na razne načine utjecala na nas. Bilo je tuge, usamljenosti, straha. Ali godina je bila i tiha, za promišljanje, veliki učitelj. Willow i ja smo našle udobnost u glazbi. Ovu pjesmu objavljujemo samo iz jednog razloga - nadamo se da će i vama donijeti sjaj sunca i udobnost“, poručila je Pink.

Čitajte i: Pink i njezin sin zarazili se koronavirusom: ‘Ova bolest je ozbiljna i stvarna!‘

Pjevačici je protekla godina bila prilično izazovna, prvo se zarazila koronavirusom, a kasnije je dobila infekciju stafilokokom, uz sve to slomila je gležanj. No, sve je nedaće odlučila prevladati uz pomoć glazbe i - obitelji.

Važna poruka za kći i sve djevojke

Pjevačica je o svojoj kćeri progovorila posebno emotivnim riječima tijekom dodjele MTV-jevih nagrada 2017. umjesto klasične zahvale Pink se s pozornice obratila svojoj tada šestogodišnjoj kćeri i ujedno poslati važnu poruku o tome kako se često percipira žensko tijelo i djevojčice i žene vrednuje samo po izgledu.

"Reći ću vam kako sam nedavno vozila svoju kći u školu, a ona mi se iz vedra neba obratila: ‘Mama, znaš, ja sam ti najružnija djevojčica jer izgledam kao dječak s dugom kosom.‘ I moj se mozak odmah zapalio: ‘Isuse Bože, pa tebi je šest godina! Zašto? Odakle to dolazi, tko ti je to rekao?

Ali nisam ništa rekla. Otišla sam kući i napravila joj prezentaciju prepunu androginih rock zvijezda i umjetnika koji žive svoju istinu, koje vjerojatno ismijavaju svaki dan njihovog života, ali koji unatoč svemu nastavljaju, mašu svojom zastavom i inspiracija su svima nama ostalima.

Govorim o umjetnicima poput Michaela Jacksona i Davida Bowieja i Freddieja Mercuryja i Annie Lennox i Princea i Janis Joplin i Georgea Michaela, Eltona Johna, toliko njih da su joj okice odlutale…

Čitajte i: Pink se suočila: ‘Vide mi se bore i nos mi je sve veći, ali staromodna sam i neću na nikakve zahvate‘

Ali onda sam joj rekla, ‘Znaš što, zbilja bih htjela znati zašto se tako osjećaš u vezi sebe.‘ ‘Pa izgledam kao dečko,‘ rekla je, a ja sam je upitala, ‘A kako ja izgledam?‘ ‘Pa ti si prelijepa,‘ kaže ona meni. ‘Pa, hvala ti, ali ljudi upravo to kažu kad se rugaju meni, da izgledam kao dečko, da sam premuževna, da je moje tijelo previše snažno… Puštam li ja zbog toga kosu?‘ ‘Ne puštaš, mama.‘ ‘Mijenjam li svoje tijelo?‘ ‘Ne mijenjaš, mama.‘ ‘Predstavljam li se zato svijetu drugačije?‘ ‘Ne, mama.‘ ‘Rasprodajem li koncerte po cijelome svijetu?‘ ‘Da, mamice!‘ ‘OK! Znači, djevojčice. Mi se ne mijenjamo. Mi od ljuske napravimo biser, a drugim ljudima pomažemo da promijene način na koji vide ljepotu", poručila je s pozornice Pink.

image
Pink i Willow ostvarile su već nekoliko glazbenih suradnji.
PROMO

Ova posljednja pjesma nije prvi put da malena Willow profesionalno surađuje s mamom, bilo je tu već nekoliko zajedničkih dueta. Posljednje su pripremile za Božić, kada su izvele "The Christmas Song", za emisiju The Disney Holiday Singalong ABC televizijske kuće. Pink i Willow su 2018. snimile novu verziju hita "A Million Dreams" za soundtrack "The Greatest Showman Reimagined".

Linker
19. travanj 2024 16:45