Sonja Kovač dugi je niz godina u vezi s Goranom Mandićem
 Instagram
zajedno u karanteni

Poker im donio dugu i sretnu ljubav! Sonja Kovač konačno pokazala samozatajnog dečka

Pokeraš Goran Mandić samozatajni je dugogodišnji partner influencerice Sonje Kovač. Iako on drži do svoje privatnosti, u karanteni ga je blogerica nagovorila snimanje videa.

Influencerica Sonja Kovač dosađuje se ovih dana u izolaciji pa se odlučila zabaviti s dečkom Goranom Mandićem i usto razvedriti svoje obožavatelje. Objavila je stoga na Instagramu video koji je s Goranom snimila glupirajući se u stanu. "Koji je danas dan karantene? Mi ni ne brojimo više! Vidi se", nasmijala je mnoge Kovač.

Top, Gorana za influencera.

Među onima koji su se posebno razveselili njezinoj snimci bio je i voditelj Dalibor Petko koji je Sonji poručio da bi i dečka trebala ubaciti u posao. Ako je gledati komentare, lako je zaključiti da će Mandića biti teško nagovoriti na razvijanje influencerske karijere.

Ljubav planula zahvaljujući pokeru

Poznato je da dugogodišnji partner Sonje Kovač rijetko istupa na njezinoj društvenoj mreži, a ona sama tvrdi da ga je na ovaj video natjerala dosada zbog izolacije.

Inače, Goran i Sonja u vezi su više od osam godina, a spojila ih je strast prema putovanju i pokeru. Slavni igrač pokera osvaja turnire diljem svijeta, no ljubavni zgoditak odavno je dobio.

Čitajte i:

Kotiga nastavlja s ratovima: Prozvao Ellu Dvornik, Sonju Kovač i Sandru Perković! Sportašica odmah ispravila grešku, no nije sve gotovo...

Zavirite u luksuz koji si malo tko može priuštiti: Sonja Kovač otkrila nam je sve čari letenja u glamuroznoj prvoj klasi

Stare fotke uvijek nam izmame osmijeh na lice: Ovako su nekada izgledale domaće zvijezde

Sonja Kovač: 'Sada mi dugi telefonski razgovori nisu toliko mrski'

Linker
30. ožujak 2024 12:51