Profimedia, Mega Agency
ne da na obitelj

Pokazala kandže: 'Jessica Biel nikada ne bi razorila svoju obitelj zbog nečeg poput ovog'

Glumica Jessica Biel (37) i pjevač i glumac Justin Timberlake (38) zajedno kroče život unatoč nedavnoj drami koja im je vezu pogodila ravno u srce. On je zbog noćnog držanja za ručice s drugom kod kuće itekako odgovarao, i to izvan one isprike koju je javno napisao, a ona drži obitelj i ne pušta konce tako lako. Doznaje to people od izvora bliskog Biel.

Pjevač i glumac Justin Timberlake (38) i njegova kolegica Alisha Wainwright (30) zajedno rade na filmu "Palmer", štoviše, u filmu glume ljubavnike. No, prisne fotografije filmskih ljubavnika koje su paparazzi snimili u noćno doba, nakon posla, na kojima se drže za ruke dok glumica istovremeno dodiruje koljeno pjevača, govore da tu iskri i kad se ugase kamere.

I dok su svjetski mediji prenosili fotografije, a u naslovima vrištalo 'Justin prevario Jessicu', par je nekoliko dana šutio. Potom se oglasio Justin koji se javno ispričao supruzi, i to putem Instagrama. "Inače se držim što dalje od tračeva, ali zbog moje obitelji mislim da je važno da se oglasim oko nedavnih nagađanja koja su povrijedila osobe koje volim. Prije nekoliko tjedana loše sam prosudio, ali odmah ću kazati - ništa se nije dogodilo između moje kolegice i mene. Tu večer sam popio previše i žao mi je zbog načina na koji sam se ponašao, trebao sam znati bolje. To nije primjer koji želim pokazati svom sinu. Ispričavam se svojoj divnoj ženi i obitelji jer sam im priuštio ovu sramotnu situaciju i fokusiran sam na to da budem što bolji muž i otac. Ovo nije bilo to. Jako sam uzbuđen što radim na filmu 'Palmer', veselim se nastavku i uzbuđen sam što će ga ljudi vidjeti", ispričao je glumac.

, Los Angeles, CA -20180917 - The 70th Primetime Emmy Awards Red Carpet, at Microsoft Theater

-PICTURED: Jessica Biel, Justin Timberlake
-, Image: 387154285, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

No, sve zanima što se točno dogodilo i traže se 'insajderske' informacije, do kojih je People i došao. Izvor blizak ovom slavnom paru, koji je u braku od 2012. i imaju četverogodišnjeg sina Silasa, rekao je: Očigledno je da je Justin ovaj put malo previše popio, ali Jessica vjeruje da ju nije prevario. Obitelj je njoj najvažnija na svijetu i daje sve kako bi bila najbolja majka na svijetu. Nikada ne bi razorila obitelj zbog nečeg poput ovog'.

Izvor blizak Biel rekao je da je bilo u redu što se Justin ispričao, ali je "pravi posao morao odrađivati iza četiri zida'

"Ne mislim da bi učinio nešto što bi promijenilo njegovu trenutačnu situaciju. Odrastao je posljednjih godina i voli svaku slobodnu minutu provesti uz svog sina. Čak voli i veću odgovornost", rekao je izvor.

Linker
16. travanj 2024 22:53