LJUBITELJICA ŽIVOTINJA

Pohvalno! Supermodel Gisele Bundchen spasila kornjaču koja se zaplela u ribarsku mrežu i pustila ju nazad u more

"Osjećala sam olakšanje i bila sam tako sretna što je otplivala. Zahvalna sam što sam bila ovdje i što sam mogla pomoći", piše ispod objave na Instagramu.

"Za nas je ona samo super model, ali za morske kornjače ona je superheroj", piše Page Six.

Naime, Gisele Bündchen (41) spasila je život morskoj kornjači koju je more izbacilo na plažu. Kornjača je završila okrenuta na leđima zapletena u ribarsku mrežu.

Spašavanje je Gisele snimila i objavila na Instagramu. U videu, uznemirena Bündchen čuči i odmah počinje pažljivo odvajati veliku morsku kornjaču zapletenu u mrežu dok govori na portugalskom.

“Rano jutros šetala sam plažom i Onyx je počela lajati na hrpu oceanskog smeća koje je more izbacilo tijekom plime”, napisala je uz video.

image

Gisele Bundchen

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Impresivnu karijeru gradi od rane mladosti! Velika odricanja slavljenici Gisele su se višestruko isplatila

"Kad sam prišla bliže vidjela sam ovu prekrasnu kornjaču okrenutu naopačke s izrazom beznađa i iscrpljenosti u očima, njezino tijelo bilo je u čvorovima zapetljano u ribarsku mrežu", rekla je u videu.

Nakon što je skinula mrežu s kornjače, okrenula ju je na pravu stranu, ali nakon što je bila toliko dugo zarobljena nije bila dovoljno jaka da se vrati u vodu - pa ju je Bündchen podigla i odnijela.

"Nisam dvaput razmišljala, samo sam je podigla i odnijela do vode", rekla je.

Čitajte i: Ulični stil koji volimo: Gisele je najzanimljivija - u običnim trapericama za grad

"Nevjerojatno kako te adrenalin može ojačati!", nastavlja se u opisu videa. "Osjećala sam olakšanje i bila sam tako sretna što je otplivala. Zahvalna sam što sam bila ovdje i što sam mogla pomoći", piše ispod objave na Instagramu.

Na kraju videa prikazana je kornjača koja se odmara u vodi prije nego što krene u ocean i na kraju otpliva.

Linker
19. travanj 2024 01:51