Profimedia, Seskimphoto
S prirodno smeđom kosom

Pogledajte kakva je ljepotica Hurem bila već sa 16 godina

Turska glumica njemačkog podrijetla, koja je sve osvojila ulogom sultanije Hurem u serijalu 'Sulejman Veličanstveni' iznenadila je obožavatelje fotografijom iz mladosti na kojoj pozira sa sestrom.

"Nisi se nimalo promijenila" i "Bila si prekrasna s prirodnom bojom kose" samo su neki od komentara ispod nostalgične fotografije koju je glumica Meryem Uzerli objavila na svojem Instagram profilu. Na njoj pozira sa svojom starijom sestrom, pjevačicom Canan Uzerli, a na slici poznata glumica ima tek 16 godina. Meryem se često prisjeti nekih obiteljskih uspomena i podijeli ih sa svojim obožavateljima jer smatra kako obitelj treba uvijek biti na prvom mjestu. A njoj su roditelji i sestra osobito važni jer su joj pomogli kad joj je bilo najteže.

Naime, turska glumica je 2013. godine bez objašnjenja pobjegla sa snimanja "Sulejmana Veličanstvenog". Osim što je na cjedilu ostavila produkciju, razočarala je tad i svoje brojne obožavatelje koji nikada nisu prihvatili njezinu zamjenu. Taj period je za nju bio izrazito stresan – zbog cjelodnevnih snimanja, slave i stresa napustila je serijal koji joj je donio slavu i vratila se u Njemačku gdje su se njezini roditelji pobrinuli da se oporavi i prijavili je u kliniku za liječenje kriznih stanja. U međuvremenu je postala majka: njezina Lara Uzerli na svijet je došla 2014., a cijelo iskustvo nije bilo baš pozitivno jer ju je tadašnji dečko, burzovni mešetar Can Ates ostavio kad je ostala trudna. Iako se teško nosila s činjenicom da će biti samohrana majka, danas uživa sa svojom trogodišnjom mezimicom, oko koje joj pomaže i njezina dvije godine starija sestra. Iako su mnogi mislili kako će joj odlazak sa snimanja popularnog serijala zauvijek zatvoriti vrata glume u Turskoj, Meryem se uspjela vratiti 2016. serijalom "Kraljica noći" te je zadržala popularnost kod publike - za fotografiju sa sestrom "zaradila" je više od 80 tisuća lajkova.

Linker
15. rujan 2022 23:34