Gwen Stefani
 Profimedia, Mega Agency
prozvana zbog 'plastičnog izgleda'

Podijelila mišljenja: Barbie izgled pjevačice naišao na osudu

Američka pjevačica izazvala je podijeljena mišljenja nakon što je objavila fotografiju s ceremonije dodjele glazbenih country nagrada na kojima je bodrila svog partnera Blakea Sheldona.

Gwen Stefani na pragu je 50. godine, no pjevačica kao da ne stari. Često je obožavatelji počaste komplimentima na račun izgleda, no sve češće nailazi i na kritike javnosti koja smatra da je ipak pretjerala s estetskim operacijama.

Ponosna pjevačica objavila je nekoliko fotografija na svojim društvenim mrežama s dodjele nagrada za country glazbu gdje je bodrila svog dečka i pjevača Blakea Sheldona (42). Slavni par pozirao je zajedno i većina komentara odnosila se na to kako su preslatki zajedno, ali dio pratitelja osvrnuo se i na njezin izgled.

Za ovu priliku pjevačica je podignula kosu u visoki rep te u opisu fotografije zahvalila svom frizeru na 'Barbie izgledu' s kojim je jako zadovoljna. Umjesto prepoznatljivog crvenog ruža koji je gotovo njezin zaštitni znak, ovog puta nosila je nude nijansu ruža, a umjesto komplimentara, mnogi su komentirali da je pjevačica pretjerala s filerima pa joj usne izgledaju preumjetno.

Ispod njezine objave povela se rasprava o tome nosi li Gwen samo previše šminke ili je jednostavno pretjerala s estetskim zahvatima, a neki su joj poručili da je dovoljno lijepa i bez umjetnih usana i dodatnih korekcija. Unatoč negativnim komentarima, Gwen se s partnerom, sudeći po velikom osmijehu na fotografijama, odlično zabavljala na dodjeli nagrada.

Blake i Gwen u vezi su posljednje tri godine, a upoznali su se u žiriju talent showa 'The Voice'. Iz prijašnjeg braka s Gavinom Rossdaleom pjevačica poznata po hitu 'Don't Speak' ima trojicu sinova - Kingstona (12), Zume (10) i Apolla (4), a krajem prošle godine par je objavio da planiraju proširiti svoju obitelj s još jednim članom i to preko surogat majke.

EXCLUSIVE: Gwen Stefani and her dog share the same blonde hairstyle as she picks her Kingston up at her parent's home.
20 Feb 2019, Image: 414977294, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Gwen Stefani

Pjevač iza sebe ima brak koji se raspao 2015. godine te su se oboje pronašli na bolnim prekretnicama života nakon teških razvoda. "Spasio mi je život", rekla je nekoliko puta pjevačica, a iste riječi je on ponavljao za nju.

Gwen Stefani
GWEN STEFANI LAUNCHES L. A. M. B. MEN'S SNEAKER COLLECTION AT BARNEY'S, NEW YORK, AMERICA - 02 NOV 2005, Image: 221290485, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Gwen Stefani 2005. godine

Linker
13. travanj 2024 00:25