Maja Jurović
Sve se mijenja

Po prvi put u životu Matija Vuica zatvorila butik: 'Čini se da ću iz korona krize izići s 53 kile'

Poznatoj dizajnerici s inozemnom karijerom situacija s korona virusom zatvorila je posao do daljnjeg. Sada kod kuće planira kuhati, a suprug ju je opremio znanstvenom literaturom i nagrađenim filmovima...

"Prvi puta u životu sam zatvorila butik a da nisam na odmoru. Za sad do nedjelje, a dalje kako nalaže situacija", kaže dizajnerica Matija Vuica.

privatni album
Matija Vuica brzo je shvatila da je odgovornost najvažnija...

"Meni je to stvarno problem, jer ne mogu zamisliti dan da ne idem na posao ili prošetam se o gradu, no ovo su ozbiljna vremena i moramo biti odgovorni i prema sebi i prema drugima. Nisam nabavila zalihe hrane pa neću biti u potpunoj izolaciji, ali odavno sam u dućanu u Petrinjskoj nabavila maske koje proizvodi URIHO pa ću do tržnice i dućana skočiti opremljena po propisima. Za sebe sam i iskreirala nekoliko komada. A vrijeme koje moram biti kod kuće iskoristit ću za veliko pospremanje, što čujem od svake žene s kojom razgovaram, gledat ću Oscarom nagrađivane filmove koje sam propustila, Jure me je oboružao zanimljivom znanstvenom literaturom jer ljubiće i krimiće ne čitam, a skicirat ću si i novu kolekciju. I kuhat ću puno više pa mi se čini da ću u koronakrizu ući s 43 kilograma, a izići s 53. I, što svima savjetujem, uzimati puno češnjaka, meda i toplih napitaka", dodala je Matija.

Čitajte i:

Linker
12. travanj 2024 16:27