Josh Duhamel, Fergie
 Profimedia, INSTAR Images
Briznula u plač

Pjevačica u suzama: 'Razvod mi nije bio u planu, željela sam zauvijek biti udana'

Poznati par sredinom rujna objavio je da su se odlučili razvesti nakon 13 godina braka. Mnoge je tad iznenadilo da su zapravo mjesecima ranije donijeli tu odluku i prestali živjeti na istoj adresi, no tu su tajnu čuvali zbog medijskog interesa i zaštite obitelji. Tjednima nakon otkrivanja istine, pjevačica je počela otkrivati kako svoje osjećaje, tako i detalje njihova rastanka.

Zajedno su proveli 13 godina života, bili u braku i dobili dijete. Fergie i njezin sad već bivši suprug Josh Duhamel djelovali su kao jedan od najskladnijih slavnih parova, no njihova su neslaganja ipak bila jača od ljubavi. Doduše, odmah nakon vijesti o razvodu, par je medijima jasno dao do znanja da prestankom njihova braka ne prestaje briga koju osjećaju jedno za drugo i njihovog četverogodišnjeg sina Axla.

Fergie and Josh Duhamel are seen 

 June 25, 2017
Job: 170625BG0041 Los Angeles, CA, Image: 339176676, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin
Fergie i Josh Duhamel sa sinom u lipnju 2017., kada su još u tajnosti držali informaciju da su se razveli

Pjevačica je ovih dana gostovala u emisiji The Wendy Williams Show te nije skrivala emocije po pitanju nedavnog razvoda. Intervju će se emitirati kroz nekoliko dana, no u javnost je već izašlo nekoliko kratkih izjava. Tako se, primjerice, 42-godišnja Fergie suznih očiju prisjeća početka njihove veze. Hodali su pet godina prije no što ju je Josh zaprosio, a njihovo je dijete, kako kaže, njihov zajednički "projekt" koji će ih cijeloga života povezivati. Nedavno razvedena pjevačica otkrila je i kako će zauvijek voljeti Josha te da nikad nije mislila, a još manje planirala, da će njihov brak propasti.

Linker
16. travanj 2024 09:03