BORBA S BOLEŠĆU

Pjevačica otkazala nastup i iz bolničke sobe poručila: 'Brzo ću se vratiti'

Pjevačica Selena Gomez danas je objavila fotografiju nakon transplantacije bubrega, a nedugo nakon nje, fotografiju iz bolničke sobe objavila je i njezina kolegica Lady Gaga.

Pjevačica je prije nekoliko dana za Billboard izjavila kako “planira usporiti tempo i pošteno se odmoriti”, naglasivši kako joj je odmor od glazbene karijere nužan.

Nije nepoznato da je posljednjih godina često otkazivala nastupe i gostovanja zbog umora i iscrpljenosti, a sad je poznata i dijagnoza s kojom se 31-godišnjakinja nosi – Lady Gaga boluje od fibromialgije – kronične bolesti koja kod pacijenta stvara bol i umor.

Bolest je to koja utječe na kosti i mišiće, ali također uzrokuje i probleme s promjenom raspoloženja i pamćenjem.

Objavivši danas fotografiju iz bolničke sobe, svoje obožavatelje u Brazilu obavijestila je kako joj je izuzetno žao, no da se ne osjeća dovoljno dobro da bi nastupila na nadolazećem glazbenom festival Rock In Rio.

- Sve bih učinila za vas, ali sada moram voditi brigu o svome tijelu. Molim vas za vašu milost i razumijevanje, i obećajem da ću se brzo vratiti i nastupati za vas, napisala je pjevačica i izazvala bezbrojne reakcije ljubavi i podrške na svom Instagram profilu.

30-6-2017

Lady Gaga writes
Profimedia, Planet

Inače, 22. rujna na filmskom festivalu u Torontu premijerno će biti prikazan dokumentarac 'Gaga: Five Foot Two' , a isti dan bit će dostupan i na Netflixu. U filmu su potanko opisani mnogi detalji iz života pjevačice – od borbe s kroničnom bolešću do prekida zaruka s Taylorom Kinneyjem, a prikazane će biti i mnoge scene koje veliku zvijezdu prikazuju kao izuzetno krhku i ranjivu ženu.

Linker
20. travanj 2024 02:18