‘zaljubljeni do ušiju‘

Pjevačica Meghan Trainor rodila dječaka i zahvalila suprugu na najljepšem poklonu za Valentinovo

Meghan Trainor i glumac Daryl Sabara postali su roditelji malenog dječaka. Popularna pjevačica rodila je još prošli tjedan, no s objavom na društvenim mrežama pričekala je do Valentinova, kad se njezin sin trebao roditi.

Američka pjevačica Meghan Trainor dočekala je svoje prvo dijete. 27-godišnja Meghan, koja se proslavila hitovima "All About That Bass" i "No", sa suprugom Darylom Sabarom dočekala je dječaka kojeg su nazvali Riley.

Presretna mama tom se viješću pohvalila na Instagramu, gdje je, uz fotografiju svog malenog dječaka, koji bezbrižno spava u svom krevetiću, napisala dirljivu poruku. Dječak je stigao šest dana prije termina, a poznata mama odlučila je vijest sačuvati do Dana zaljubljenih.

Čitajte i: Simptomi su to koji pogađaju sve više ljudi: Poznata pjevačica bojala se da više neće moći disati

"Ovom preslatkom dječaku termin je bio na Valentinovo. Upoznali smo ga 08.veljače, u ponedjeljak. Zaljubljeni smo preko ušiju! Hvala ti Daryle za najbolji poklon za Dan zaljubljenih, ikad!", napisala je.

28-godišnji Daryl Sabara, zvijezda filmova "Spy Kids", također je objavio nekoliko fotografija novorođenog sinčića te uputio romantičnu poruku svojoj supruzi.

Čitajte i: Slavna pjevačica u šoku: Oca su joj pregazili autom i pobjegli

"Meghan, ti ćeš zauvijek biti moja draga za Valentinovo. Hvala ti što si našeg sina donijela na svijet". poručio je.

Linker
19. travanj 2024 16:20