Profimedia, Bauer Griffin
traume iz djetinjstva

Pjevačica krivi oca: 'Zbog njega se nikad nisam osjećala niti ponašala kao žena'

Pjevačica Lily Allen otkrila je zapanjujuće detalje o odrastanju i negativnom utjecaju oca na formiranje njezine osobnosti, osobito odnosu prema vlastitoj ženstvenosti, ali i prema ženama općenito.

Britanska zvijezda Lily Allen (34) u najnovijem je intervjuu za magazin Stylist progovorila o odnosu njezina oca, glumca Keitha Allena, prema ženama, osobito o ponižavajućem načinu na koji je govorio o njima.

'Dok sam odrastala, imala sam vrlo fragmentiran odnos s ocem. Način na koji je sa svojim prijateljima razgovarao o ženama bio je prilično ponižavajuć pa sam zbog toga izbjegavala biti žena. Nisam imala prijateljice i bila sam ljuborna na žene koje su to bile u pravom smislu riječi', rekla je Allen.

To se promijenilo tek kad je dobila kćeri, Ethel prije sedam godina i Marnie Rose prije šest. 'Tek kad sam dobila vlastite kćeri pomislila sam: 'U redu, vjerujem da ćeš sada početi izgledati kao žena i ponašati se kao žena, Lily', rekla je i dodala da je toza nju bilo potpuno oslobađajuće i pravi blagoslov koji je otkrila tek s 27 godina.

Nije ovo prvi put da je Allen govorila o svom kompliciranom odnosu s ocem. Prošle godine otkrila je da s njim mjesecima nije razgovorala jer se naljutio kad ga je spomenula u knjizi 'My thoughts exactly'. U svojim je memoarima naime napisala da je Glastonbury festivalu, na koji su išli zajedno, njezin otac zbog kokaina dobio srčani napadaj. Imala je tada svega 13 godina. Nakon prepirke s ocem, jednom je prilikom obznanila je da on tvrdi da je tada imao 'akutno trovanje hranom. Ona je rekla da joj nikada ranije nije govorio o tom nemilom događaju i da ga ona pamti u teškom stanju uzrokovanog tom stimulativnom drogom.

PARIS, FRANCE - JUNE 23:  Lily Allen is seen, outside Dior, during Paris Fashion Week - Menswear Spring-Summer 2019, on June 23, 2018 in Paris, France.  (Photo by Edward Berthelot/GC Images)
GC Images
Britanska pjevačica Lily Allen s ružičastom kosom i žutom torbom Balenciaga

Linker
19. travanj 2024 01:49