Ivona Marčić i Anthony Kukuljan
 Facebook
OČI SU MU OCEAN

Pjevačica grupe E.N.I izrekla je sudbonosno 'da' u romantičnom masliniku

Još jedna crvenokosa Hrvatica uz Natašu Janjić, proživljava najsretnije dane u privatnom životu. Prošlog vikenda okružena svojim najbližima u bračne vode je uplovila Ivona Maričić.

Članica poznate riječke grupe E.N.I Ivona Maričić dugogodišnju vezu s šest godina starijim Anthonyjem Kukuljanom okrunila je brakom, piše Extravagant.

Par je poželio proslaviti ulazak u bračnu luku sa svojim najbližima bez stroge forme. Tulum su zato napravili u maslinku Ulika na otoku Krku. Potporu iz prvih redova lijepoj Riječanki dale su njezine kolegice Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović i Iva Močibob.

Njezin odabranik Anthony poznati je riječki kantautor, kojeg publika poznaje kao člana grupe The Ant.

Facebook
Ivona Marčić i Anthony Kukuljan

Na svojim društvenim mrežama Ivona je odmah dodala svoje novo prezime Kukuljan.

Iza ženskog kvarteta E.N.I. je više od 20 godina uspješne karijere, a povremeni izleti u solističke vode i privatni život ne spriječava ih da skupa stvaraju.

Opatija, 301011.
Ovu nedjelju djevojke iz rijecke grupe E.N.I. u opatijskoj vili Ariston snimale su video spot za pjesmu Ostavljam ti usne. Pored samih clanica grupe u spotu je glumio i kazalisni glumac Alen Liveric. Spot potpisuju snimatelji Kristijan Vuckovic i Petra Vukosa.
Na slici: detalj sa snimanja spota - Ivona Maricic.
Foto: Davor Zunic / CROPIX
Davor Žunić / CROPIX
Ivona Maričić

Linker
06. ožujak 2024 08:41