Ovo mu nije trebalo

Pjevača popljuvali fanovi zbog nove pjesme: ‘Kakva uvreda svima nama, ispričaj se‘

Inače omiljenog pjevača Blakea Sheltona njegovi obožavatelji uzeli su na ‘zub‘ zbog nove pjesme koju je napisao svojoj zaručnici. Naime, smatraju ih bešćutnima prema mnogim ljudima koji su ostali bez posla u pandemiji.

Poznati country pjevač Blake Shelton zamjerio se mnogim svojim fanovima zbog jednog stiha nove pjesme "Minimum wage" (minimalna plaća). Naime, Shelton je 2020. godinu htio zaključiti novom pjesmom, a izveo ju je tijekom virtualnog pojavljivanja u NBC-jevoj novogodišnjoj emisiji.

Kako je tada naveo, ova pjesma govori o ljubavi prema njegovoj djevojci, pjevačici Gwen Stefani, s kojom se nedavno zaručio nakon pet godina veze. Međutim, "Minimalnom plaćom" je uvrijedio mnoge ljude koji su tijekom pandemije ostali bez posla i krpaju kraj s krajem.

Duboko ih uvrijedio

Sporan je bio sljedeći stih: "Girl, your love can make a man feel rich on minimum wage", odnosno "Djevojko, zbog tvoje se ljubavi čovjek osjeća bogatim i kad je na minimalcu".

image
Shelton sa zaručnicom Gwen Stefani.
PWPG/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Te riječi razbjesnile su fanove koji su na društvenim mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo i napali Sheltona. "Mega-milijunaš koji romantizira minimalnu plaću vrhunac je 2020.", "Zašto on pjeva o minimalnoj plaći? Što se događa?", "Smatra li još netko ovu pjesmu nevjerojatno neprimjerenom za trenutno stanje naše zemlje?", "Ispričaj se svima za ovu pjesmu. Prema ovome što čitam, zeznuo su puno ljudi u vremenu kada nam trebaju pjesme o nadi i humanosti, a ne da slušamo sr**a o tome kako ste ti i Gwen zaljubljeni. Kakva uvreda svima nama" - bili su neki od komentara na Twitteru.

Ipak, neki su Sheltonu iskazali podršku, rekavši da razumiju njegove ljubavne stihove i sentiment, ali su kritizirali to što ju je morao izbaciti kada je svijet u teškoj situaciji. Kako navode strani mediji, Shelton još uvijek nije reagirao na optužbe uvrijeđenih obožavatelja.

Country zvijezda zaprosio je bivšu članicu grupe No Doubt krajem listopada 2020., na što je ona odmah rekla 'da'.

Par se upoznao 2015. u emisiji The Voice i od tad su nerazdvojni. No, njihovi fanovi su se već počeli pitati kada će svoju vezu podići na višu razinu te su jedva dočekali njihove zaruke. Oboje iza sebe imaju propale brakove - Shelton se ženio dva puta, a Stefani je prošla kroz mučni razvod od Gavina Rossdalea nakon 13 godina braka.

Iako nitko nije smatrao da će se njih dvoje razvesti jer su djelovali idilično, brak je pukao zbog dadilje s kojom je Gavin prevario glazbenicu s kojom ima sinove Kingstona (14) i Apolla (6) te kćer Zumu (12).

Linker
19. travanj 2024 16:10