Screenshot
Za milijun godina

Pjesma koja u sekundi ulazi u uho: Indira okupila prijatelje i snimila najbolji spot karantene

Popularna domaća pjevačica nema mira ni u izolaciji, a očito joj ne nedostaje ni ideja. Tako je brzo skladala riječi za svoju novu pjesmu, angažirala Branimira Mihaljevića da napravi aranžman i okupila prijatelje da snime spot. Krajnji rezultat oduševio je njene obožavatelje.

Karizmatična pjevačica Indira sinonim je za osmijeh, pozitivnu energiju i zato ne čudi njezina namjera da kroz stihove pjesme “Za milijun godina” koje potpisuje, unese vedrinu u mnoge domove širom regije u ovim čudnim vremenima. Branimir Mihaljević autor je glazbe koja će sigurno osvojiti mnoga srca, a Indira je željela da uz nju u ovoj priči budu njezini prijatelji, ljudi dobre volje, tako da su joj se u pjesmi i spotu koji je režirala Sandra Mihaljević pridružili Neda Parmać, Mario Roth (grupa Vigor), Slavko Sobin, Giuliano, Katarina Baban, Ines Preindl, Matija Vuica i Jure Popović, Mario Petreković, Frano Ridjan, Matej i Marko Mihaljević, Sonja Kovač, Amir Kazić Leo, Luka Nižetić, Nikola Bosilj (grupa Mejaši), Luka Krištofić i Grambo Flash (Indira band), Stipe Drviš, Ana Begić - Tahiri, Edo Drakulić (grupa Mejaši), Lea Mijatović i Mirjana Mikulec, a koji su vlastitim kućnim snimkama pokazali kako provode dane i pronalaze razloge za sreću.

"Dragi moji, život nas ne mazi ovih dana, ali to ne znači da trebamo izgubiti nadu! Cijeli svijet je zastao, ali mislim da nikada nije vladala veća solidarnost i briga za svaki život. Stanovnici Zagreba suočili su se i s potresom, živimo u neizvjesnosti, ali svakodnevno svjedočimo predanosti naših medicinskih djelatnika, vatrogasaca, trgovaca, dostavljača te velikom srcu volontera koji pomažu potrebitima. Društvene mreže nikada nisu bile socijalno osjetljivije i toliko pune ljubavi i pozitivnih poruka… moram priznati da meni pomaže ta kolektivna terapija. Nitko nije u ovome sam, osim što zajedno pjevamo najdraže pjesme, vježbamo zajedno, kuhamo zajedno, osjeća se empatija i pozitiva u svakoj poruci što daje nadu u bolje sutra koje, vjerujte mi, dolazi! Upravo to je poruka ove pjesme koja je nadahnuta lijepim sjećanjima" ispričala je Indira koja dane provodi aktivno, stvarajući glazbu za novi album i planirajući nove projekte.

Glazba dira u dušu, osnažuje nas, podsjeća na lijepe trenutke, a uvijek nasmijana Indira svima propisuje sljedeću terapiju: "Slušajte ovu pjesmu svaka dva sata sljedećih mnogo dana. Okrenimo se od danas sreći!"

Poslušajte pjesmu Indire & prijatelja...

U samo jedan dan, spot na YouTubeu ima više od 15 tisuća pregleda.

"Jedan od najboljih spotova u ovim 'ostani kod kuće' uvjetima, ako ne i najbolji. Jako lijepo!" napisala je jedna obožavateljica. " Ti me Indira digneš iz mrtvih. Puno te cijenim, i tvoj duh i energiju. Hvala ti što postojiš i što znaš da nas razveseliš. Ti si srce od žene!" napisala je druga. Posebno dirnuta bila je njena obožavateljica Petra koja je u komentarima ispod videa dodala: " Predivnooo! Ovo je sveee, bravo za prijatelje i Indiru! Suzu sam pustila, onako iskreno. Bravo! Bravo!"


ČITAJTE I:

Indira Levak: 'Mirek i ja već dugo razmišljamo o posvojenju'

Kad nema tko, onda će Miro! Indira kao 'pokusni kunić': Svakako ću mu se odužiti!

Indira i Miroslav Levak otvoreno o početku ljubavne veze: Doznali smo tko je bio hrabriji i prvi izrekao 'Volim te'

Energična Indira: 'Planiram napraviti veliko pospremanje kuće i vježbati!'

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
01. prosinac 2022 23:23