TRAGEDIJA

Pismo Chrissy Teigen nerođenom sinu tjera na plač: ‘Dokazao si mi da mogu preživjeti sve, čak i kad to ne želim‘

Prije godinu dana bivša mankenka i njezin suprug izgubili su sina Jacka u petom mjesecu trudnoće. Shrvani roditelji idu dan po dan, no Chrissy priznaje - ne bude lakše, no naučite živjeti s time.

Bivša američka manekenka Chrissy Teigen i glazbenik John Legend prije godinu dana suočili su se s ogromnom tragedijom od koje se vjerojatno nikada neće oporaviti. U petom mjesecu trudnoće, zbog kompilikacija, izgubili su treće dijete, sina Jacka, a otada roditelji proživljavaju pakao.

Chrissy je utjehu pronašla u alkoholu, a nedavne optužbe zbog mobinga na društvenim mrežama također su otežale njezinu svakodnevicu.

Godinu dana nakon, u emotivnoj ispovijesti na društvenim mrežama, obratila se svom nerođenom sinu. Uz to je objavila fotografiju iz bolnice gdje uz nju, svu natečenu od suza, sjedi shrvani suprug John Legend.

"Sinu kojega smo skoro imali. Prije godinu dana zadao si mi najveću bol koju nisam mogla ni zamisliti kako bi mi pokazao da mogu preživjeti sve, čak i ako to ne želim. Nisam se stigla brinuti za tebe, ali ti si došao i otišao i natjerao me da zavolim sebe i da se brinem o sebi jer su naša tijela dragocjena, a život je čudo. Rekli su mi da će biti lakše, ali da, to još nije počelo. Mama i tata te vole zauvijek", napisala je slomljena Chrissy.

Naučila je koliko je jaka

Nakon što je u rujnu prošle godine, nakon mjesec dana čuvanja trudnoće počela obilno krvariti, još je postojala nada da će dijete preživjeti. No, onda kad se pojavila opasnost i za njezin život, liječnici su joj u konačnici rekli kako trudnoću neće uspjeti iznijeti do kraja.

image
S kćeri Lunom i sinom Milesom
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Naučila sam koliko tijelo može biti fizički i mentalno snažno. Naučila sam koliko sam jaka. Ova je godina roller coaster za sve ljude na svijetu, uključujući i našu malu obitelj. Vidjeti kako se ljudi okupljaju oko nas bilo je zaista lijepo. Proteklih godinu dana bilo je stvari za koje nisam nikada pomislila da će John morati vidjeti, ali bilo je i tako prekrasno da smo sve prevladali i još uvijek se volimo više nego smo mogli ikada mogli zamisliti", rekla je Chrissy ove godine za magazin People te dodala kako unatoč velikoj boli, i dalje žele proširiti obitelj.

Čitajte i: Gubitak djeteta potpuno ju je slomio i odveo na 'mračnu stranu', jedva se izvukla: 'Mislim da više nikada neću piti alkohol'

image
John Legend i Chrissy Teigen na dodjeli američkih kazališnih nagrada Tony
ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Nedavno su se pojavili na dodjeli američkih kazališnih nagrada Tony gdje su na crvenom tepihu izmijenjivali nježnosti te još jednom potvrdili kako ih je obiteljska tragedija ojačala kao par.

Čitajte i: Uspon i pad Chrissy Teigen: Od miljenice Amerike i kraljice Twittera do tajne zlostavljačice kojoj otkazuju suradnje

Linker
16. travanj 2024 08:24