Getty Images
odala formulu za sreću

Pink predstavila osobu koja je joj je spasila brak: 'Ona je jedini razlog zašto smo još zajedno'

Pop zvijezda i njezin suprug Corey Hart i nakon 14 godina braka imaju snažnu vezu zahvaljujući bračnom savjetovanju, ali i jednoj prijateljici.

"Primila sam brojne kritike na vlastiti račun od ljudi kada sam im priznala da sa suprugom idem na bračna savjetovanja. S Vanessom sam imala priliku razgovarati nasamo, kao i u društvu supruga, a ona je jedini razlog zašto se i dalje nalazimo u braku", priznala je Pink na Instagramu u razgovoru uživo koji je za svoje brojne obožavatelje vodila s američkom bračnom terapeutkinjom.

Slavna 40- godišnja pjevačica odradila je razgovor uživo sa svojom dugogodišnjom bračnom terapeutkinjom Vanessom Inn, pritom otkrivši kako bi se ona i suprug odavno rastali.

"Sasvim je normalno da muž i žena govore dva različita jezika i u jednom trenutku potrebna vam je treća strana koja će rečeno prevesti umjesto vas, a bez Vanesse koja mi je pomagala u prijevodu posljednjih 18 godina, moj suprug i ja više ne bi bili zajedno. Kao djeca nismo imali priliku naučiti kako imati zdrav odnos i slagati se s ljudima, a što se trenutno događa u našoj zemlji savršen je primjer tomu. Ne znamo kako se međusobno voljeti i slagati. Ne znamo komunicirati", priznaje 40- godišnja pjevačica koja se prisjetila trenutaka koje nikada neće zaboraviti.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 05: Pink and Carey Hart attend a ceremony honoring her with the 2.656th star on The Hollywood Walk Of Fame on February 05, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images

Da nije bilo Vanesse...

"Godinama sam mu prigovarala kako jednostavno nije prisutan, ne shvaća me ni čuje u emocionalnom smislu i ne trudi se razumjeti moj jezik. Kada nam je Vanessa rekla da napokon umuknemo, ustanemo i stavimo ruke jedni drugima na srce i pogledamo se, u tom trenutku sam shvatila da sam cijelo vrijeme pretjerivala i da sam zapravo ja bila ta osoba koja je samo pričala', prisjetila se Pink koja je bivše profesionalnom natjecatelju u motokrosu izrekla sudbonosno 'da' 2016. godine, a danas su roditelji devetogodišnje kćeri Willow i trogodišnjeg sinčića Jamesona.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 05: Pink poses with husband Carey Hart and children Willow Hart and Jameson Hart at a ceremony honoring her with the 2,656th star on The  Hollywood Walk of Fame on February 05, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images

Borba s koronavirusom

Inače, Pink je nedavno s javnošću podijelila svoje iskustvo s koronavirusom i kritizirala američki način borbe s koronavirusom. "Moj trogodišnji sin Jameson i ja pokazivali smo simptome Covida-19. Srećom, naš liječnik obiteljske medicine imao je pristup testovima i oni su se pokazali pozitivnima. Moja obitelj se već nalazila kod kuće i nastavili smo to raditi posljednja dva tjedna prateći upute liječnika", otkrila je Pink koja je sa sinom bila u izolaciji, a kasnije je i njezin suprug Hart sve ispričao iz drugog kuta.

"Bilo je teško. Oboje su bili jako bolesni, dapače, mislim da je sin imao jače simptome i loše se osjećao, stoga cijela njihova teorija da ova bolest pogađa starije ljude pada u vodu. I moja je supruga bila loše, posebice jer, kako znate, boluje od astme. Bolest joj je napala pluća i prsa i imala je problema s disanjem", otkrio je Hart u showu 'The Jason Ellis Show'.

Čitajte i:

Pink i njezin sin zarazili se koronavirusom: 'Ova bolest je ozbiljna i stvarna!'

Nakon strašne borbe s opakom bolešću, obitelj slavne glazbenice ima veliki razlog za sreću

Frizura u izolaciji: P!nk si je malo popila, pa se primila škara... Nije baš dobro

Pink se suočila: 'Vide mi se bore i nos mi je sve veći, ali staromodna sam i neću na nikakve zahvate'

Linker
19. travanj 2024 11:33