KAKAV OTAC, TAKVI SINOVI!

Pierce Brosnan podijelio rijetku obiteljsku fotografiju i pokazao samozatajne sinove

Na fotografiji muškarci stoje zagrljeni jedan kraj drugog, dok otac ne skriva da puca od ponosa na svoju djecu.

69-godišnji glumac Pierce Brosnan na Instagramu je podijelio rijetku obiteljsku fotografiju na kojoj je zajedno s trojicom njegovih sinova, Dylanom, Seanom i Christopherom.

Pierce je napisao: "Moja vječna ljubav prema mojim dragim sinovima. Paris, Dylan, Sean i Christopher, duboko vam hvala na vašoj ljubavi na ovaj Dan očeva."

Svoju najmlađu djecu, Parisa (21) i Dylana (25), Pierce je dobio u braku s Keely Shaye Smith. Slatki par u sretnom je braku od 2001. godine, a Pierce često dijeli javne izljeve ljubavi prema svojoj supruzi.

Sean (38) i Christopher (49) njegovi su sinovi iz prvog braka s Cassandrom Harris. Njih su se dvoje vjenčali u prosincu 1980. i zajedno su dobili sina Seana, koji je rođen 13. rujna 1983. i kasnije postao glumac.

Pierce je posvojio Chrisa i njegovu sestru Charlotte, Cassandrinu djecu, nakon smrti njihovog oca Dermota 1986. I Cassandra i Charlotte izgubile su živote zbog raka jajnika; Cassandra je imala 43 godine kada je preminula 1991., dok je Charlotte umrla u dobi od 41 godine 28. lipnja 2013.

Ovog mjeseca će biti deveta godišnjica Charlotteine ​​smrti, a Pierce će bez sumnje provesti neko vrijeme prisjećajući se svoje voljene kćeri. U rujnu 2015., Pierce je progovorio o svom slomljenom srcu dok je gostovao u televizijskoj emisiji Stand Up To Cancer.

"Gledati kako njezin život malo po malo izjeda ova podmukla bolest, taj dio tuge postaje neizbrisiv dio vaše psihe", rekao je i dodao: "Sjećam se da sam držao ruku svoje prve supruge Cassie kada joj je rak jajnika prerano oduzeo život."

"Baš prošle godine držao sam za ruku svoju divnu kćer Charlotte, prije nego što je i ona umrla od ove nasljedne bolesti", priznao je glumac u emotivnoj ispovijesti.

Linker
15. travanj 2024 11:42