Vanity Fair
PRVA OVE GODINE

Photoshop blamaža o kojoj svi govore: Reese ima tri noge, a Oprah tri ruke

Velika naslovnica kojom magazin Vanity Fair slavi holivudske glumce pretvorila se u veliku katastrofu jer umjesto da se priča o glumcima koji su obilježili prošlu godinu, pokrenuta je rasprava o tome ima li Reese Witherspoon na naslovnici tri noge ili nema, dok je sasvim jasno da Oprah Winfrey ima tri ruke.

24. "holivudsko" izdanje popularnog magazina sada je palo u sjenu ne jedne, već dvije pogreške u fotošopiranju fotografija koje je snimila cijenjena fotografkinja Annie Leibovitz, a koje nitko nije primijetio sve dok se nisu proširile internetom. Na jednoj od fotografija iza scene Oprah Winfrey jednu ruku drži na kuku, drugu u krilu, dok je trećom obgrlila Reese Witherspoon, kolegicu iz filma "A Wrinkle in Time", oko struka.

Objavu dijeli etalk (@etalkctv)

S druge strane Photoshop pogreške nalazi se upravo Reese, ali njezina "treća noga" pojavljuje se na samoj naslovnici magazina. I dok obožavatelji raspravljaju radi li se stvarno o grešci ili nas zavarava pozadina njezine haljine kako tvrde čelni ljudi magazina, slavna glumica oglasila se na Twitteru i našalila s cijelom situacijom.

- Pretpostavljam da sada svi znaju…Imam tri noge. Nadam se da me možete prihvatiti takvu kakva jesam – napisala je Reese, a kasnije joj se pridružila i Oprah s riječima: "Prihvaćam tvoju treću nogu, baš kao što ti prihvaćaš moju treću ruku".

Pogreške koje su im se dogodile su istaknute samo nekoliko sati prije nego je Vanity Fair otkrio da su digitalno izbrisali glumca Jamesa Franca s naslovnice zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

Linker
23. travanj 2024 19:08