KOJI SUSRET!

Petra i Andrea na kavi u San Franciscu: 'Predugo smo se dogovarale u Zagrebu…'

Bio je to jedan dražestan prizor kad su se usred američkog velegrada San Francisca na kavici našle dvije prijateljice iz Hrvatske – Petra Nižetić i Andrea Andrassy

Andrea Andrassy ovogodišnji je odmor odlučila provesti najprije na Havajima, odakle je svoje pratitelje na društvenim mrežama častila fotografijama s plaže u 'it' bikinijima sezone, a potom je otputovala u San Francisco.

Ondje je blogerica, kolumnistica i voditeljica proslavila i rođendan, uz tortu od malina i čokolade, a susrela se i s dragom prijateljicom, Petrom Nižetić koja u San Franciscu živi od prošle jeseni. Voditeljica, modna blogerica i producentica ondje se lani u prosincu i udala za izabranika svog srca Franu Mastelića kojeg je upoznala 2015. na Visu.

'Dogovarale smo se za kavu predugo u Zagrebu pa smo ju popile u San Franciscu, da ne kompliciramo', napisala je u šaljivom tonu uvijek dobro raspoložena Andrea pokraj zajedničke fotografije koju je objavila na Instagramu. Prijateljice nisu krile ushit zbog susreta, a obje su se pojavile u chic kreacijama: Petra u bijeloj kukičanoj haljinici i robusnim gležnjačama, a Andrea u cvjetnoj haljini-ogrtaču i crnom sakou, te tenisicama.

Dogovarale smo se za kavu predugo u Zagrebu @modakomoda i ja pa smo ju popile u San Franciscu, da ne kompliciramo

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Linker
19. travanj 2024 11:34