Jedva čekamo

Peta emisija sve otkriva: U Plesu sa zvijezdama očekivano rodila se i - ljubav!

Da je između kandidata zaiskrilo već na samom početku nove sezone popularnog showa svima je jasno zbog nevjeroatne energije koju iz emisije u emisiju pokazju na plesnom podiju.

Nakon filmske nedjelje u Plesu sa zvijezdama ostalo je deset parova koji se bore za opstanak u showu. Ljubav je svuda oko nas, ona je naš glavni motivator, ona nas pokreće, čini nas boljim ljudima, a o svemu tome će ispričati zvijezde i kandidati kroz svoje priče i plesne nastupe u još jednoj zabavnoj emisiji Ples sa zvijezdama.

Ovotjedna tema emisije je ljubav, ljubav koja dolazi u raznim oblicima.

Vidjet ćemo također koga će i ljubav prema plesu dovesti do najbolje izvedbe ove nedjelje, tko će ostvariti najveći napredak i savladati najzahtjevniji korak te oduševiti žiri i publiku.

"Ljubav te pokreće da učiniš nezamislivo…", govori glumica Bojana Gregorić Vejzović koja iz emisije u emisije pomoću svog mentora Gordana pomiče svoje granice.

Sandi Pego koji s nestrpljenjem očekuje svoj sljedeći nastup s Helenom ističe: "Ljubav te tjera do granica boli". Pjevačica Albina Grčić govori da ljubav možeš i otplesati, a hoće li uspjeti zajedno sa svojim plesnim partnerom Mariom prenijeti tu emociju i ove nedjelje, ostaje za vidjeti.

"Zbog nje si spreman na najteže izazove", izjavio je glumac Marko Petrić koji će do sljedeće emisije uz svoju mentoricu Gabrielu dati sve od sebe da uspješno savlada svoje plesne izazove.

image

Plesni će podije biti posebno užaren, jer je tema emisije - ljubav

LUKA DUBROJA

"Ples je u svojoj suštini čista ljubav", jasna je pjevačica Domenica Žuvela koja će zaplesati u bok plesača i mentora Alana i dati najbolje od sebe na plesnom podiju. Da u svakom pokretu možeš osjetiti ljubav tvrde i glumac Filip Vidović i slastičarka Ivana Čuljak Lošić koji će pak sa svojim partnerima, Paulom i Ivanom dati sve od sebe da savladaju sve pokrete zadanih plesnih zadataka te svojim nastupom pridobiti glasače i žiri.

"Plesom možeš izraziti sebe", ističe Jelena Perić ususret petoj emisiji showa, a u tome će joj i ovaj put pomoći Marko, njen plesni mentor koji je zaslužan za sljedeću koreografiju koja će slaviti ljubav. Valentina i Pedro Soltz također se temeljito pripremaju za svoj ovotjedni nastup, a Pedro ističe kako se plesom može izraziti baš svaka emocija. Da je ples ljubav spoznao je i Asim Ugljen, a ove nedjelje ovaj glumac opet nastupa u društvu svoje plesne partnerice Nike koja jedva čeka pokazati svoju sljedeću koreografiju.

image

Pred žirijem će i ove nedjelje biti težak zadatak

LUKA DUBROJA/NOVA TV

Čitajte i: Igor Barberić, Franka Batelić, Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci u žiriju ‘Plesa sa zvijezdama‘

Rumba, slowfox, samba, jive, jazz, bečki valcer, lyrical, quickstep, cha cha cha plesni su stilovi koje ćemo gledati zahvaljujući deset plesnih parova.

Koga će žiri pohvaliti, a koga pokuditi, koji par će na kraju počastiti ostankom u showu, a koga će gledatelji pak svojim glasanjem spasiti od ispadanja ostaje nam saznati u"Plesu sa zvijezdama" ove nedjelje od 20.15, emisiji koja će slaviti samo ljubav!

Linker
07. kolovoz 2022 02:39