POSVETA

Penelope Cruz u emotivnoj ispovijesti oprostila se od voljene svekrve: ‘Spojila nas je sudbina‘

Poznaju se od 1995. godine, zajedno su glumile u čak četiri filma, a 2010. postale su svekrva i snaha. Penelope ju je smatrala uzorom, a koliko joj se divila, svakako je pokazala u objavi na društvenim mrežama netom nakon njezine smrti.

Penelope Cruz rijetko govori, piše i objavljuje o svojoj obitelji, no zbog obiteljske tragedije holivudska glumica u emotivnoj je ispovijesti odala počast svojoj svekrvi Pilar Bardem. Nagrađivana glumica i aktivistica preminula je prošlog vikenda u 82. godini života.

image
Penelope Cruz i Pilar Bardem.
FOTO_ANTONIO QUILEZ_0711/2019/CORDON PRESS/PROFIMEDIA

"Uvijek si bila odlična prema meni. Nisam mogla niti sanjati da ću imati takvu svekrvu. Hvala na svoj ljubavi koju si mi dala, na tvojoj djeci, unucima, obitelji i prijateljima. Dala si nam svima jako puno. Hvala vam što ste uvijek na strani onih kojima je to najpotrebnije. Za povišenje glasa pred nepravdom. Za borbu za poboljšanje životnih uvjeta najpotrebitijih članova našeg društva, a da nikada ne očekujete ništa zauzvrat. Ne može se zaboraviti da su se u našoj profesiji mnoge stvari popravile zahvaljujući vašem velikom trudu tijekom godina, a da niste odustali niti u jednom trenutku", napisala je utučena Penelope te dodala kako ju puno voli i kako joj se svih ovih godina divila.

Čitajte i: Britanska pjevačica blista: Adele u senzacionalnom izdanju pratila utkamicu i potaknula šuškanja o dečku

Glumačka obitelj

Penelope je s Pilar glumila u četiri filma - "Entre Rojas" (1995), "Live Flesh" (1997), "Don’t Tempt Me in" (2001) te u dokumentarnom filmu "Hécuba, un sueño de pasión five years". Penelope je napisala i kako ih je sudbina jednostavno morala spojiti i van filmske industrije. Svekrva i snaha bile su više od deset godina.

image
Pilar Bardem i Penelope Cruz na premijeri filma 'Venuto Al Mondo', 2012. godine.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pilar je majka troje djece, ujedno i glumaca - Carlosa, Monice te Javiera, koji je u braku sa španjolskom ljepoticom od 2010. godine. Zvijezda španjolskih filmova s majkom je bio posebno povezan, često su se pojavljivali skupa, a nerijetko je s njima bila i Penelope. O svojoj majci, sve najbolje je na društvenim mrežama napisao i Javier.

"Zapamtimo je svi kao živu, sretnu i ženu koja se borila", napisao je Javier. Emotivnu objavu posvetio joj je i glumac Antonio Banderas osvrnuvši se na to kako je španjolska scena izgubila jednu od najvećih glumica.

image
Javier Bardem i Pilar Bardem.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pilar je preminula u madridškoj bolnici zbog posljedica koje je imala uslijed upale pluća. Iako su mnogi to pretpostavljali, Bardem nije imala infekciju koronavirusa.

Linker
11. travanj 2024 23:16