Profimedia, OHPIX
Prve fotografije

Penelope Cruz je uvjerljivo utjelovila dizajnericu Donatellu Versace

Iako je Penelope Cruz bila druga opcija za ulogu slavne talijanske dizajnerice Donatelle Versace, prve fotografije sa snimanja nisu razočarale.

Dugo se šuškalo kako će Lady Gaga utjeloviti Donatellu Versace u trećoj sezoni kriminalističke uspješnice "American Crime Story" čija se radnja bazira na ubojstvu dizajnera Giannija Versacea. No, redatelj serije Ryan Murphy ipak je odlučio da je Penelope Cruz bolji izbor za tu ulogu, a sada su stigle i prve fotografije sa snimanja. Vatrena brineta na njima izgleda neprepoznatljivo, ali uvjerljivo - s dugom plavom kosom podsjeća na krhku talijansku dizajnericu koja je nakon smrti brata Giannija 1997. godine nastavila uspješno voditi njihovo modno carstvo Versace.

May 16 2017
Penelope Cruz like Donatella Versace in American Crime Story: VERSACE movie set.



Mandatory Credit: OHPIX

Ref: OH_2sol, Image: 332464623, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, OHPIX
Profimedia, OHPIX

Treća sezona uspješne američke serije "American Crime Story" trenutno se snima u Miamiju, a ispričat će priču o ubojstvu dizajnera Giannija Versacea baziranu na knjizi "Vulgar Favors" iz 1999., autorice Maureen Orth.

Miami, FL  - Penélope Cruz is on the set of
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 21:13