POZNATI KUHAR

Pažanin proslavio 37. rođendan i otkrio nam: ‘Bolove u leđima još nemam, sijede krije svijetla kosa, a one na bradi su mi super‘

Kuhar i televizijska zvijezda Ivan Pažanin proslavio je 37. rođendan u krugu obitelji i prijatelja, a u ovih skoro četiri desetljeća života kaže kako ne žali ni za čim. Nama je otkrio kako je proslavio rođendan i što si želi u narednim godinama.

Jedan od najpopularnijih chefova u Hrvatskoj, javnosti najpoznatiji kao jedan od tri člana žirija popularnog kulinarskog televizijskog showa "Tri, dva, jedan - kuhaj", Ivan Pažanin, ne krije svoje godine. Na društvenim mrežama pohvalio se kako mu je već 37, no kako živi kao da mu je 17. Godine idu, no mladenačkog duha mu ne nedostaje, potvrdio je i u razgovoru za Gloria.hr.

"U cvijetu mladosti sam. Kako sam proslavio 37. rođendan? Malo s društvom u jednom splitskom restoranu, a sutradan s obitelji. Kako stariš, to više cijeniš vrijeme s najbližima", rekao je popularni splitski chef. U sljedećih godinu dana želi si zdravlje i sreću, kaže kako je dosad zaista bio ispunjen čovjek te se tome nada i u budućnosti.

"Ne treba za ničime žaliti. Greške se događaju i treba ih prihvatiti kao i sve. Uživam u svakom trenutku, što u poslovnom, tako i u privatnom smislu", dodao je. Bolova u leđima i koljenima još nema, za sijede nije siguran budući da je plavokos pa ako ih i ima, kaže, vješto ih sakrije. No, one na bradi, kaže, ipak ne može zakamuflirati.

"Nemam još nikakvih zdravstvenih tegoba, a sijede vidim samo na bradi. Meni su one super. Daju vam dozu markantnosti i zrelosti", rekao je.

Kreće snimanje showa

Sljedeći tjedan dolazi u Zagreb na početak snimanja kulinarskog showa koji ga je kroz godine u javnosti najviše obilježio. Žiri se nije mijenjao, uz njega su tu još kuhar Tomislav Špiček i Željka Klemenčić. Trojac za poželjeti, kaže Pažanin te ne skriva oduševljenje što im se u ovoj sezoni kao voditeljica pridružuje njegova sugrađanka Marijana Batinić.

image

Ivan Pažanin

SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Marijana Batinić u voditeljskoj ulozi u kojoj je nismo imali prilike vidjeti! 'Radujem se razmjeni kulinarskih savjeta'

"Vraćamo se snimanjima, a potom i na male ekrane. Bit će novih situacija, a zadržali smo i neke stare stvari. Bit će to odlično, posebice se veselim novim kandidatima, a nadam se i ukusnim jelima", rekao je Pažanin. Nada se da će i epidemiološka situacija biti povoljnija kako bi blagdansko vrijeme nesmetano mogao provesti s obitelji i prijateljima.

"Veselim se blagdanima i nadam se da ćemo moći uživati na adventskim događanjima u Splitu", zaključio je Pažanin.

Čitajte i: Poznati chef otkrio novu ljubav u svom životu! Pažanin ne može odoljeti ovom pogledu

Linker
20. travanj 2024 12:01