Ipak ništa za sad

Paris se oglasila o navodnoj trudnoći našalivši se u svom stilu: ‘Da, da nosim trojke‘

Poznata glumica, pjevačica, poduzetnica i jedna od najpoznatijih svjetskih bogatašica ipak nije trudna. Hilton je u svom podcastu izjavila da će sačekati kako bi se udala.

Jedna od najpoznatijih nasljednica na svijetu Paris Hilton još uvijek neće dobiti svog nasljednika - bar ne još. Paris je putem svog podcasta demantirala navode o trudnoći koje je objavio "Page Six", a za njima mediji iz cijelog svijeta. "Da, trudna sam s trojkama", prvo se našalila 40-godišnjakinja, da bi odmah zatim razriješila svaku sumnju.

"Nisam trudna - ne još", odmah je nastavila Hilton otklonivši svaku sumnju da ona i zaručnik Carter Reum iščekuju svoje prvo dijete. Nasljednica je dodala da prvo želi ipak odjenuti vjenčanicu. Čini se kako je ipak tradicionalnija nego što se predstavlja u javnosti pa je u svom podcastu temu zaključila rekavši da "jedva čeka imali djecu 2022.".

Čitajte i: Paris Hilton i zaručnik očekuju bebu: U slučaju da je djevojčica, već imaju spremno i ime!

Zaruke i umjetna oplodnja

Vijest o njenoj navodnoj trudnoći "otkrio" je anonimni izvor blizak paru, a ona se proširila svijetom poput požara. Nije teško bilo povjerovati da će Paris uistinu postati majka, jer je i sama nasljednica otvoreno govorila da je zamrznula jajašca. Na taj se pothvat odlučila nakon što ju je nadahnula prijateljica Kim Kardashian.

Paris je u vezi s Carterom Reumom od travnja 2019. godine. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja, jer su smatrali da su Paris i Carter potpuno kompatibilni. Zaručili su se u veljači, prilikom proslave njenog rođendana, na privatnom otoku.

To joj je prva veza otkako je prekinula s glumcem Chrisom Zylkom u studenom 2018. godine, s kojim je također bila zaručena. Inače, ovo su joj i četvrte zaruke u životu, a kako najavljuje Paris - bit će i posljednje.

Linker
16. travanj 2024 09:04