YOUTUBE / Planet / Profimedia
Traumatično iskustvo

Paris Hilton otkrila horor iz djetinjstva: 'Vrištali su mi u lice, davili me i neprekidno me mučili'

Uspješna poduzetnica i bogata nasljednica snimila je dokumentarac koji izlazi sredinom devetog mjeseca, a u njemu je priznala kako je u internatu, u koji su je roditelji poslali zbog raskalašenog ponašanja, svakodnevno doživljavala psihičko i fizičko maltretiranje.

O Paris Hilton svatko ima mišljenje. Mnogi je nazivaju starletom, bogatom nasljednicom koja je sve dobila na pladnju, dok drugi, oni koji grebu ispod površine, vide i njezinu poduzetničku stranu te želju i volju za uspjehom van okvira njezine bogate obitelji. Prije nego se okrenula prvenstveno radu i stvaranju svog brenda, Paris je bila prilično razuzdana i živjela je za svakodnevno, divlje tulumarenje.

Kako bi je 'smirili', roditelji su je u devedesetima poslali u internat Provo Canyon School u državi Utah, gdje je, kako je otkrila, doživjela zastrašujuće iskustvo koje ju je obilježilo za čitav život.

Paris je tamo na svakodnevnoj razini trpjela psihičko i fizičko nasilje od strane osoblja koje je udaralo i pokušavalo daviti učenike. Osim toga, "zločeste" pojedince tjerali su u samice i kažnjavali na razne načine. "Od trenutka kada sam se probudila pa to trenutka kada bih legla u krevet, vrištali su mi u lice, vikali na mene i neprekidno me mučili", otkrila je Hilton koja je u toj školi provela 11 mjeseci.

West Hollywood, CA  - Paris and Nicky Hilton pose up for photos after shopping together at Alice & Olivia in West Hollywood.

BACKGRID USA 5 MARCH 2020,Image: 503628683, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: HollywoodFixTV.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
HollywoodFixTV.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Paris je danas usoješna poslovna žena koja je sebe izgradila kao brand.

"Osoblje i profesori govorili su mi užasne stvari. Stalno su me tjerali da se osjećam loše u vlastitoj koži. Mislim da su nas samo htjeli slomiti, udarajući i maltretirajući nas. Željeli su uliti strah djeci kako bismo ih bespogovorno slušali", opisala je Paris svoje iskustvo u novom dokumentarnom filmu "This is Paris" koji službeno izlazi 14. rujna 2020. na YouTubeu.

Roditeljima ništa nije otkrila

U dokumentarcu se pojavljuju i neki njezini kolege iz internata koji kažu kako ih je osoblje često prisiljavalo na uzimanje lijekova i vezalo kako bi ih obuzdali. Kada je Paris jednom od kolega rekla da želi pobjeći odande, on je njezine namjere otkrio osoblju koje ju je za kaznu smjestilo u samicu, gdje je znala provesti i do 20 sati dnevno.

AIDS CHARITY PARTY AT THE KABARET CLUB IN SOHO, LONDON, BRITAIN - 28 JUN 2001

PARIS HILTON
AIDS CHARITY PARTY AT THE KABARET CLUB IN SOHO, LONDON, BRITAIN - 28 JUN 2001,Image: 223212653, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia
Paris Hilton nikome nije rekla što joj se događalo u internatu.

"Plakala sam po cijele dane, a javili su mi se i panični napadaji. Nisam mogla reći svojoj obitelji što proživljavam, jer mi je bilo dopušteno čuti se s njima samo svaka dva do tri mjeseca. Kada sam im napisala pismo, osoblje ga je pronašlo i poderalo. Rekli su mi da mi nitko neće vjerovati", iskrena je bila Paris.

Kada je 1999. navršila 18 godina, konačno je mogla napustiti školu, ali nikome nije rekla što joj se događalo, već je sve otkrila u novom dokumentarcu koji će gledati u društvu roditelja, kako bi svi zajedno procesuirali to traumatično iskustvo. Paris kaže kako će u njemu otkriti pravu, necenzuriranu sebe, sa svim svojim strahovima i manama, ali i vrlinama, onakvu kakvu je zapravo nitko ne poznaje.

Čitajte i:

Bogata partijanerica želi obitelj: Smrznula jajašca kao Kim Kardashian, pa sanja o blizancima

Trendove savladava bez problema! Urnebesna Paris Hilton nova je kraljica TikToka

Paris Hilton tvrdi da inače ne vježba: Nasljednica objavila video u kojem pokazuje kako održava liniju

Ne gubi vrijeme: Bogata nasljednica nakon prekida brzo pronašla novu ljubav: 'Volim znati da si moj'

Linker
18. travanj 2024 16:31