Profimedia, Backgrid USA
Goldie Hawn i Kurt Russell

Par iz snova: Njihova ljubav traje 35 godina, a to pripisuju samo jednom razlogu

Goldie Hawn (73) i Kurt Russell (67) u sretnoj su vezi već 35 godine, što je za holivudske pojmove – prava vječnost.

Gumački par se upoznao na snimanju filma 'The One and Only, Genuine, Original Family Band' iz 1967. godine. Goldie je tada imala 21 godinu, a Kurt 16. Iako je glumica priznala da joj je bio simpatičan na prvi pogled, ništa se nije dogodilo zbog njihove velike razlike u godinama. Ljubav je procvjetala 15 godina kasnije, na snimanju filma 'Swing Shift', a traje sve do danas. Goldie i Kurt imaju sina Wyatta i nikad se nisu vjenčali, što je, kako sami kažu, tajna njihova uspjeha. Rado provode vrijeme zajedno, a još uvijek imaju natjecateljskog duha. Kurt se žurio biti prvi u vožnji biciklima, a Goldie je kaskala za njim.

Goldie Hawn is seen in Los Angeles, California.

NON-EXCLUSIVE   January 26, 2019.
26 Jan 2019, Image: 410608899, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

'Brak nije važan za trajnu vezu. Tajna leži u slaganju i komunikaciji. Obje osobe moraju željeti da im veza uspije. Ako jedna osoba to ne želi, onda neće uspjeti. Namjera je ključna. Također, važno je ne izgubiti svoje 'ja' u tom zajedništvu. Biti s nekim je kao biti dva stupa koji drže kuću i krov. Neslaganje i različitost, kompromisi – sve je stvar izbora', rekla je Goldie Hawn u intervjuu za časopis Porter.

Glumci Goldie Hawn i Kurt Russell jedva su dočekali da se posvete svojoj novorođenoj unučici Rani. Kate Hudson na svom je Instagramu podijelila presladak trenutak u kojem poznati baka i djed drže svoju malenu Rani. Na svijet je došla 2. listopada 2018. i pridružila se Bingham Hawn (7) i Ryderu Russellu (14) koje Hudson ima iz prijašnjih veza.

instagram

Linker
17. travanj 2024 04:07