ravno iz kreveta

Pamela Anderson prvi put nakon tajnog vjenčanja: "Divno je biti s muškarcem koji zna promijeniti žarulju"

Glumica Pamela Anderson još uvijek uživa u fazi ‘medenog mjeseca‘ s petim suprugom Danom, s kojim se zbližila dok je radio na njezinom posjedu u Kanadi. Svoj prvi intervju nakon vjenčanja odradila je - iz kreveta!

Mjesec dana nakon što je svijetu otkrila da se u tajnosti udala za tjelohranitelja Dana Hayhurst na Badnjak 2020. godine, Pamela Anderson dala je svoj prvi intervju.

Po prvi put nakon stupanja u svoj peti brak, 'dušu je otvorila' u britanskoj emisiji "Loose Women", a putem kamere javila se - ravno iz kreveta u kojem je ležao i njezin suprug Dan.

"Nismo izašli iz kreveta od Badnjaka", našalila se.

image
Pamela i suprug Dan intervju su 'odradili' iz kreveta
ITV/FERRARI/PROFIMEDIA

"Pretpostavljam da je ovo čarobno mjesto za život. On je radio na imanju, a ja sam bila primorana ostati ovdje zbog pandemije, pa smo 'zapeli' zajedno, i još uvijek smo zajedno", izjavila je zaljubljena zvijezda serije "Baywatch".

Otkrila je i kako su s njima na imanju i Danova djeca te da kuću i okućnicu uređuje već godinu i pol dana te je izuzetno zadovoljna renovacijom svog posjeda u Kanadi.

Intimno vjenčanje, u skladu s mjerama

Pamela se u emisiji raspričala o vjenčanju koje je bilo iznenadno i intimno.

"više volimo biti sami, no bilo bi lijepo da da su i neki članovi obitelji mogli biti s nama. No nitko se nije ljutio što je ili nije pozvan. Imali smo lijepu, tihu ceremoniju, a svjedoci su nam bili ljudi koji su došli na vrata kako bi nas blagoslovili i pomogli nam da istjeramo demone. Još radimo na tome", našalila se glumica.

Po čemu je njezin peti suprug poseban?

"Pa, on je dobar čovjek. On je onaj tip muškarca kakvog bih upoznala da sam ostala kod kuće i da nisam obišla svijet i radila ludosti. Lijepo je biti s pravim muškarcem koji zaista zna kako promijeniti žarulju", zaključila je 53-godišnja glumica.

Linker
25. studeni 2022 20:24