POMELA POZORNICU

Paljba kritika u Supertalentu: Članice žirija izvrijeđale mentalista, a o Majinoj haljini će se još dugo pričati

Red zabave, red pohvala, red kritika i golemi šlep na haljini koju je nosila Maja Šuput obilježio je prvu polufinalnu večer Supertalenta. Martina Tomčić i Maja Šuput nisu štedjele riječi kada je riječ o kritikama, ali i pohvale su prštale na sve strane. Najgore je ‘prošao‘ mentalist Antonio Mitar koji je izveo Maju na pozornicu, nakon čega je uslijedila paljba komentara.

Atraktivna trbušna plesačica Azra Grljević, 12-godišnji mladi pjevač Josip Šušnjara i cirkuski performer Emilio Alcantara prvih su troje finalista za ovogodišnji Supertalent. Njihovi besprijekorni nastupi oduševili su žiri i publiku te im osigurali toliko željeno mjesto u finalu. Posebno je svojim plesnom na kiši oduševila Azra koja je za ovu priliku i sama sašila kostim.

"Rekli smo da si ti 'the žena', da imaš 'the kostim', a ja bih rekla da je ovo bio 'the show'!

Nastup je bio fenomenalan, izgledala si senzacionalno i plesala si sjajno. Baš je bio show i ono što nam je trebalo večeras”, poručila joj je Maja.

image

Azra Grljević

FOTOGRAFIJE: NOVA TV

Mladi pjevač anđeoskog glasa, Josip Šušnjara i ovoga je puta oduševio izvevši pjesmu Harryja Stylesa 'Sign of the Times' i priredio pravi pjevački spektakl. "Ja ću samo reći da si u mojoj glavi nakon svog nastupa napravio ozbiljnu pomutnju, nedoumicu ili čak troumicu tko bi trebao proći u finale i mislim da ti je to dovoljno dobar komentar", rekao mu je Davor Bilman.

image

Josip Šušnjara

FOTOGRAFIJE: NOVA TV


Publiku je posebno oduševio Emilio Alcantara, cirkuski performer kojem se na pozornici pridružila i supruga, a točku su završili strastvenim poljupce. Njegova vještina balansiranja u dva smjera ostavila je sve bez daha, a posebne pohvale dobio je od Martine Tomčić.

image

Emilio Alcantara

FOTOGRAFIJE: NOVA TV


No, nisu svi natjecatelji oduševili. Maju i Martinu posebno je razočarao mladi mentalist Antonio Mitar koji je nakon voditelja Igora Mešina svoj talent pokazao izvevši Maju Šuput na pozornicu.

Antonio je svoj nastup započeo s pitanjem: "Kolika je razlika između iluzije i nadnaravnog? To ćemo testirati večeras" dodao je pa je pozvao voditelja Igora Mešina da mu se pridruži. Nakon trika s Mešinom, pozvao je i Maju, posjeo je na stolicu i zamolio da zatvori oči. Tada je krenuo dodirivati Maju, a sve dodire osjetio je i Mešin. Igor je poslije toga napustio pozornicu, a Antonijo je posudio Majin mobitel i zamolio ju da upali diktafon kako bi neka pitanja postavio duhovima da vidi hoće li se netko odazvati. Kada su preslušali snimku čuli su se zvukovi kojih nije bilo tijekom snimanja, a među ostalim i Majino ime, što je vidno šokiralo pjevačicu koja je ubrzo napustila pozornicu. Salve kritika uputile su Antoniju članice žirija dok su Janko Popović Volarić i Davor Bilman pohvalili ovaj talent.

"Bilo mi je izuzetno napeto, ja nemam pojma o ljudskom umu, ali rekao bih da je izuzetno moćan i izuzetno nemoćan. Ovo je veliki talent jer si uspio kod nas izazvati strah i reakcije, za mene si ti itekakav mentalist", komentirao je Davor Bilman.

"Užasno mi je žao što si me pozvao na pozornicu jer me prestrašilo sve, posebno duhovi. Ne sviđa mi se ni prizivanje mrtvih ni točka s Mešinom, s lutkom, izgleda spooky. Ljudi koju su umrli trebaju biti tamo gdje jesu, ja se ozbiljno toga bojim, osjećam se sada loše", konkretna je bila Maja.


Da je prešao granicu dobrog ukusa i odgovornosti s obzirom na talent koji posjeduje poručila mu je Martina Tomčić.

"Imati talent znači imati i određenu dozu odgovornosti koju posjeduješ. Imati talent u životu znači imati odgovornost. Ti svoj talent nisi koristio na adekvatan način, svojim talentom nisi učinio nikoga od nas sretnim, možda si ti sretan jer si uspio izazvati neku reakciju, ali za mene ovaj nastup naprosto nije dobar", zaključila je.

Janko je pak imao same pohvale: "Ne bih se složio s kolegicama. Očito imaš taj talent, dosta je bizarno, ali meni je bilo odlično", poručio je.

Osim o nastupima, danas se ne prestaje pričati ni o raskošnoj haljini Maje Šuput čiji je šlep zauzeo pola studija, a kada se penjala na pozornicu, Davor i Janko morali su uskočiti u pomoć s pridržavanjem haljine. 'Krivac' je njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić.

"Mislim da s punim pravom mogu reći da sam večeras doslovno POMELA", napisala je na Instagramu Maja.

Linker
16. travanj 2024 10:26