Tajnoviti umjetnik

Oženio se Andrej Dojkić! Glumac jedno vrijeme tajio da je otac, a sada je otkrio da je s odabranicom ozakonio vezu

Glumac s partnericom ima četverogodišnju kći, a danas je pokazao da se u njihovoj obitelji dogodio vrlo svečani događaj.

Domaći glumac Andrej Dojkić se oženio, sretnu vijest objavio je na Facebook stranici, podijelivši romantičnu fotografiju. On i njegova odabranica vide se s leđa dok se odjeveni u odijelo i vjenčanicu spuštaju niz stepenice. Andrej uz to što svoju suprugu Ines Cvjetojević drži za ruku, u naručju nosi i njihovu kći Nicole.

Ovaj samozatajni Slavonac o svojoj vezi i očinstvu malo govori u javnosti. Čak je jedno vrijeme tajio da je 11. rujna 2017. postao otac malene Nicole. Tako da nije poznato ni kada su Andrej i Ines započeli vezu.

Glumac koji se proslavio ulogom ‘Zabranjena ljubav‘ u žižu javnosti došao je zbog svoje prošle veze s kolegicom glumicom Petrom Sanader, kćeri bivšeg premijera.

Prije tri godine Dojkić je drastično smršavio zbog uloge Laszla Horvatha u filmu "Utakmica". Glumio je mađarskog nogometaša koji je 1944. godine spletom nesretnih okolnosti završio u radnom kampu Kecskemet, morao tjelesno transformirati, a zbog uloge je čak kaže počeo pušiti i cigarete.

Čitajte i: Domaći glumac živio je za posao: ‘Izgubio sam 15 kg i zaradio porok kojeg se više ne mogu riješiti‘

"Nisam pušač, ali sam se zbog uloge Laszla navukao na cigarete, čak sam znao popušiti kutiju i pol, još uvijek to rješavam, tako mi i treba... Na kraju uopće nisam trebao pušiti u filmu!", priznao je svojevremeno z Gloriju.

Glumac koji je od 2017. član glumačkog ansambla kazališta Gavella, isprva je upisao Ekonomski fakultet, sve je u njegovom životu promijenio angažman u "Zabranjenoj ljubavi".

"Kao dijete nisam sanjao o tome da postanem glumac. Nisam volio čitati lektire i ići na dugometražne predstave osim onda kada sam morao. Više su me zanimali streetball, skateboard, avanture i pustolovine. Filmove sam obožavao i imao sam jedan pokvaren video player koji povremeno nije radio tako da sam ga svako malo popravljao sam. Uništio mi je puno video kazeta. Hvala mojoj majci što mi je omogućila i dopustila da u životu odaberem svoj put stvaranja, hvala joj što sam uporan i što me naučila da slijedim svoje srce - koje uvijek treba slušati čak i onda kada si u kutu okrugle sobe, a kamera i svjetla pozornice su ugašeni", napisao je Andrej o sebi na vlastitoj stranici.

Linker
16. travanj 2024 15:40