NOVA STRANICA U KARIJERI

Ovogodišnjim televizijskim transferima ne vidi se kraj: Ana Miščević nakon 17 godina odlazi s RTL-a

Dugogodišnja RTL-ova novinarka prelazi na novu regionalnu televiziju koja bi s emitiranjem trebala početi tijekom prosinca.

Iako je već na izmaku, ove godine medijskim transferima još nije došao kraj, a posljednja u nizu koja je odlučila napustiti matičnu kuću je Ana Miščević (43), dugogodišnja RTL-ova novinarka kojoj je u petak bio posljednji radni dan u redakciji zabavne emisije 'Exkluziv', piše Slobodna Dalmacija.

Na RTL-u je bila od 2004. godine, a 2012. je počela voditi i uređivati 'Modni sud' u sklopu 'Exkluziva' u kojem je s gostima komentirala modne kombinacije poznatih osoba naše i svjetske scene.

Čitajte i: Televizijski transferi godine: Ne zarađuju milijune, ali njihove prelaske iz jedne u drugu kuću svi prate

Poznatu Zagrepčanku koju pamtimo po reportažama u 'Exkluzivu', 'Sve u šest' i 'TOPHr.', uskoro ćemo gledati u emisijama zabavnog sadržaja na UNA TV - novu regionalnu televiziju čiji je pokretač Foundcenter Investment GmbH iz Berlina, specijaliziran za financiranje preko institucionalnih i privatnih investitora, dok je idejni začetnik projekta Dejan Jocić, a direktor informativnog programa Zoran Kusovac.

Čitajte i: Andrija Jarak o televizijskom transferu godine: ‘Razilazimo se gospodski, a bivše kolege još moram lijepo počastiti‘

Nova televizija s emitiranjem bi trebala početi tijekom prosinca, moći će se pratiti putem nekoliko televizijskih operatera, a osim Ane Miščević na ovu televiziju prešla su i druga poznata imena u svijetu medija poput Danijela Delale, Ivane Paradžiković, Mateje Dominiković, Josipa Šarića i Ane Strizić, a angažman je dobila i Severina kao voditeljica talk-showa.

Linker
18. travanj 2024 14:42