Anita Dujić i Duncan Broadfoot uživaju u sretnoj ljubavi otkako su se upoznali na Visu.
 Instagram
Spojio ih prst sudbine

'Ovog puta voljela bih detalje zadržati za sebe!' Anita Dujić udaje se za šarmantnog Škota?

Kada je Anita Dujić dobila angažman na hit filmu "Mamma Mia 2", nije ni slutila da će tamo upoznati ljubav svog života. U Škotu Duncanu Broadfootu pronašla je srodnu dušu, dobili su i djevojčicu, a obiteljsko gnijezdo svili su u Zagrebu.

Svadbena zvona opet će zvoniti nekadašnjoj manekenki Aniti Dujić? Dizajnerica nakita i dekoraterka setova objavila je nedavno, naime, fotografiju na kojoj se sa svojom partnerom Duncanom Broadfootom drži za ruku, a sve je popratila zanimljivim tekstom. "U ovo vrijeme iduće godine", napisala je Anita i virtualno nazdravila budućnosti sa Škotom kojeg je upoznala na setu filma "Mamma Mia 2" na Visu.

Ovaj put bih detalje zadržala za sebe.

U komentarima su se redala srdašca, a neke je zanimalo znači li to da se 2021. Anita Dujić udaje? Zanimalo je i nas, a dizajnerica nakita kratko nam je otkrila da bi "voljela detalje ovog puta zadržati za sebe". Nakon što je zbog razvoda od scenografa Ivana Veljače Anita dugo bila na meti domaćih medija, i ne čudi njezina odluka da bude potpuno diskretna kada je budućnost u pitanju. Ono što ne treba sama niti reći jest da je uz Broadfoota pronašla potpunu sreću.

Upoznali se na Visu zahvaljujući filmu "Mamma Mia 2"

Par se, da podsjetimo, upoznao na setu filma "Mamma Mia 2" koji se snimao na Visu. Posao je šarmantnog Škota doveo u Hrvatsku, a tamo je upoznao Anitu s kojom se započeo ljubavnu vezu. Zbog njega je boravila i u Škotskoj te Engleskoj, no nakon što je ostala u drugom stanju - Dujić je odlučila u Hrvatskoj na svijet donijeti djevojčicu Lily. Malena je stigla samim početkom 2019. u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a prve mjesece njezina života par je proveo u Hrvatskoj. I karantenu uzrokovanu epidemijom koronavirusa Anita i Duncan s djevojčicom su proveli u Zagrebu, a nakon popuštanja mjera ovih dana odučili su malo uživati u putovanju pa su posjetili Pulu i Opatiju gdje oboje vole boraviti.

Ona pokreće svijet, pravi je dar i blagoslov.

U intervjuu koji je Anita za Gloria.hr dala tijekom 2018. godine, kada je s zbog posla boravila u Londonu, otkrila je koliki je prst sudbine zapravo spojio nju i šarmantnog Škota. Naime, tijekom snimanja filma "Mamma Mia" na Visu zaljubili su se i upoznali, a ubrzo je s njim završila u Londonu. Iako su mnogi smatrali da je Anita Hrvatsku napustila zbog ljubavi, to nije bilo tako. Prije nego što je uopće upoznala Duncana, ponuđen joj je bio angažman na velikom projektu.

"Meni je posao ponuđen prije nego smo Duncan i ja započeli vezu i svakako sam planirala otići u London, ali nisam očekivala da će projekt na kojem sad radim doći toliko brzo nakon filma "Mamma Mia 2", na kojem sam radila prošle godine - i gdje se dogodila ljubav i poslovna ponuda. No, za ljubav bih učinila mnogo jer je za mene ona najvažnija", jasna je bila nakon svega par mjeseci veze Anita.

Zagreb, 281019.
MUO.
Izlozba haljina Envy Rooma, dizajnera Nikice Ivancevica i Vjeke Franetovica pod nazivom Posveta zenstvenosti povodom 15 godina stvaranja.
Na fotografiji: Anita Dujic sa suprugom.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media
Obiteljski život Anita i Duncan vode u Zagrebu, gdje njihova mezimica pohađa vrtić.

Obiteljsko gnijezdo svili u Zagrebu

Zbog njega joj ne bi bilo teško zamisliti život bilo gdje na svijetu. "S njim se mogu zamisliti bilo gdje jer me svakog dana usrećuje i čini sve što može kako bih se osjećala kao doma", rekla je prije dvije godine Dujić tijekom svojih londonskih dana. Ipak, obiteljski život odlučili su Duncan i Anita voditi u Hrvatskoj - gdje je znatno mirnije okruženje za odgoj njihove jedinice. Budući da Broadfoota posao vodi u različite dijelove svijeta i Europe, životnu bazu odlučili su organizirati u okruženju koje nekadašnja Miss turizma najbolje poznaje.

U Zagrebu su curicu upisali u vrtić, uživaju u šetnjama prirodom i blizini mora, koje Anita obožava budući da je uz more odrasla.

Čitajte i:

Anita Dujić iz Londona: Hrvatska je kaotična, nesređena i tužna

Anita Dujić prolazi kroz muke koje su poznate svim majkama: 'A kakav je vaš ponedjeljak?'

Stigla je curica! Poznata Dalmatinka rodila prvo dijete i otkrila neodoljivo ime

Nakon neuspjelog braka i veze, zgodna Dalmatinka ponovno ljubi: 'Zaljubljena sam i sretna!'

Linker
15. travanj 2024 04:30