dugoočekivani specijal

Ovo smo čekali 17 godina! ‘Prijatelji‘ se ponovo okupili, pogledajte trailer za novu epizodu

Kako bi proslavili 25. godišnjicu serije, slavni glumci odlučili su snimiti specijal u kojem ne glume poznate likove, već sami sebe.

Kao što je najavljivano već neko vrijeme, legendarna šestorka iz jedne od najpopularnijih humorističnih serija 'Prijatelji' ponovno se okupila kako bi snimila specijalnu epizodu za 25. obljetnicu prikazivanja serije.

Čitajte i: Stižu prije nego se nadate! Specijalno izdanje obožavanih ‘Prijatelja‘ u završnoj je fazi

U traileru koji smo jedva dočekali vidimo kako se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer druže na setu, čitaju scenarij i dijele uspomene sa snimanja serije.

U specijalu koji će se prikazati 27. svibnja 2021. pojavit će se i više od 15 poznatih gostiju poput Justina Biebera, Davida Beckhama, Care Delevingne, Lady Gage pa i bivši članovi "Prijatelja" - Tom Selleck (Richard) i Maggie Wheeler (Janis).

Čitajte i: ‘Prijatelji‘ ponovno zajedno: Okupljanje je za par dana, a serijski Ross imat će specijalan zadatak

Izvršni producenti specijala pod nazivom "The One Where They Get Back Together" je svih šest glumaca, a režiju potpisuje scenarist Late Late Showa Ben Winston.

Glavni glumci će se ujediniti, ponovno posjetiti set, prirediti iznenađenja i podijeliti što se događalo iza kamera, ali ovog puta neće utjeloviti poznate likove. Šestorka će jednostavno glumiti sami sebe.

"Da bismo izbjegli bilo kakve nesporazume o tome što je ovaj specijal, želimo vrlo jasno naglasiti da ovo nije originalna epizoda serije. Glumci će se pojaviti kao oni, a ne kao njihovi voljeni likovi", objasnili su iz HBO-a.

Prva epizoda "Prijatelja" emitirana je 22. rujna 1994., a od tad su trajali 10 sezona na NBC-u. Ipak, gledaju se još i danas i to na streaming servisima te su time stekli novu generaicju obožavatelja.

Linker
14. travanj 2024 06:21