Jako lijepo

Ovo nitko nije očekivao: Obitelj bivše Victorijine anđelice ima veliki razlog za slavlje

Nakon samo deset mjeseci od rođenja sina Harta, bivša Victorijina anđelica Miranda Kerr očekuje prinovu sa svojim drugim suprugom, osnivačom Snapchata.

Top model Miranda Kerr (35) i bivša Victorijina anđelica otkrila je da očekuje drugo dijete sa suprugom Evanom Spiegelom (28). Sretnu vijest manekenka je doznala nakon samo 10 mjeseci od rođenja sina Harta kojeg je dobila s osnivačem društvene mreže Snapchat.

Osim Harta, Miranda ima i osmogodišnjeg sina Flynna iz braka s glumcem Orlandom Bloomom (42). "Miranda, Evan, Flynn i Hart se vesele najnovijem članu njihove obitelji", rekao je Mirandin zastupnik za strane medije.

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12:  Founder, Snapchat Evan Spiegel (L) and model Miranda Kerr attend the Fifth Annual Baby2Baby Gala, Presented By John Paul Mitchell Systems at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California.  (Photo by Tommaso Boddi/Getty Images for Baby2Baby)
Getty
Evan Spiegel i Miranda Kerr

S Evanom se upoznala 2014. godine, no vezu su obznanili tek godinu kasnije. Vjenčali su se 2017. u njegovom domu u Kaliforniji, a sina Harta su dobili u svibnju 2018. Prije njegovog rođenja, Miranda je jednom prilikom izjavila kako sigurno neće objavljivati fotografije njihove bebe, posebno iz razloga što je Evan jako privatna osoba.

Manekenka je s Orlandom Bloomom bila u braku samo tri godine, od 2010. do 2013., a njezin bivši suprug sreću je ponovno pronašao u zagrljaju pjevačice Katy Perry (34) s kojom se nedavno i zaručio.

Linker
14. travanj 2024 14:30