Profimedia, Press Association
PRVO POJAVLJIVANJE PRINCA HARRYJA

Ovo je osmijeh oca koji je izvan sebe: 'Kako žene rade to što rade je neshvatljivo'

Nakon mjeseci iščekivanja, princ Harry i Meghan Markle dočekali su svojeg sinčića jutros, a vijesti su oduševile obožavatelje kraljevske obitelji. Ipak, malo tko može nadmašiti sreću princa koji je prvi put postao otac, koja 'isijava' iz fotografije snimljene kod njegovog davanja izjave, nekoliko sati nakon dolaska sina.

Samo nekoliko trenutaka nakon što je kraljevski par objavio da su postali roditelji na svojem službenom Instagram profilu, princ Harry (34) je podijelio sretne vijesti i u izjavi za BBC, što je bilo prvo obraćanje javnosti nakon sretnog događaja. Na princu se vidi koliko je izvan sebe, a u kratkoj izjavi napomenuo je i da mu nije jasno kako žene sve to "izvedu".

- Meghan i ja smo jutros postali roditelji zdravog dječaka. Mama i beba su dobro. Ovo je bilo najljepše iskustvo, nisam to mogao niti zamisliti. Kako žene rade to što rade je neshvatljivo. Oboje smo oduševljeni i zahvalni smo za svu ljubav i podršku. Bilo je prekrasno i željeli smo ovo podijeliti sa svima.

Stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju Judi James istaknula je da je princ, kojeg većinom možemo vidjeti "kraljevski uštogljenog", pokazao sreću cijelim svojim tijelom te da je bio preponosan i presretan da to sakrije. Harry je u potpunosti odbacio tradiciju kraljevskih objavljivanja jer je jednostavno bio - previše uzbuđen. Brzo treptanje otkriva da mu je adrenalin porastao, a osmijeh otkriva da je prije rođenja bio pod stresom, govori James te dodaje kako je dodatnu sreću pokazao i kada je malo poskočio kada je izgovorio da je stigao sin. Na kraju je pljesnuo, što pokazuje kako ne može dočekati da se ponovno vrati svojem tek rođenom djetetu, a zahvalio je čak i kraljevskim konjima koji su bili u pozadini, koliko je bio uzbuđen.

I dok se on neodovljivo smješka pričajući o svojem sinu, službena objava da je beba stigla na Instagram profilu je u samo sat vremena dobila 1300000 lajkova.

Linker
23. travanj 2024 10:45