MATEA SMOLčIć SENčAR/CROPIX
UVIJEK ROMANTIČAN

Ovo će mnoge raznježiti! Dino Rađa svojoj Viktoriji uputio nježne riječi: ‘Što ću kad je volin...‘

Dvadesetu godišnjicu braka bivši košarkaš obilježio je i na svojim društvenim mrežama objavivši nekoliko fotografija sa suprugom Viktorijom. Slatkorječiv Dino napisao je kako s njom nikada nije dosadno i naveo nekoliko razloga tome u prilog, a okruglu godišnjicu, mnogi su im čestitali u komentarima na društvenim mrežama.

Dvadesetu godišnjicu braka bivši košarkaš obilježio je i na svojim društvenim mrežama objavivši nekoliko fotografija sa suprugom Viktorijom. Slatkorječiv Dino napisao je kako s njom nikada nije dosadno i naveo nekoliko razloga tome u prilog, a okruglu godišnjicu, mnogi su im čestitali u komentarima na društvenim mrežama.

Supružnici Dino i Viktorija Rađa ne libe se pokazati međusobnu ljubav i javno, na društvenim mrežama. Epiteti poput "ljubavi", "jedna i jedina", slatke riječi poput "nosiš me s lakoćom" i mnoge druge, nisu rijetkost na njihovim profilima. Bivši košarkaš Dino Rađa nježne riječi o svojoj dugogodišnjoj supruzi Viktoriji nije štedio ni ovoga puta, a imao je svakako veliki razlog za možda i najveću romantiku dosad. Par slavi okruglih 20 godina braka!

"I tako 20 godina. Nikad dosadno. Šta ću kad je volin. I njeno snalaženje u prometu i njenih xxxxx pari cipela i kad nema šta za obuć i njenu ljubav prema avionima i njen PMS i njene najbolje prije i kad me tira da proban neku spizu i kad kasni i kad pita jesan se udebljala (noooooooou) i kad joj se neda i kad nebi doma do zore i kad joj ogrebu auto i kad kopa po torbi i kad se provaje u dućanu i kad mene oće obučenog prisvuć. I ima toga još, ali nešto moran ostavit za sljedećih 40. I za kraj reka bi Mišo 'malo mi je jedan život s tobom", napisao je Rađa svojoj supruzi i vjerujemo, raznježio mnoge.

Mnogi su im čestitali u komentarima i zaželjeli im da su živi i zdravi još barem 40 godina. Dino je objavio i njihove fotografije s početka braka, ali i poljupce koje razmjenjuju i u ovoj malo starijoj "eri".

image
Viktorija i Dino Rađa u braku su 20 godina.
MARKO TODOROV/HANZA MEDIA

Čitajte i: Ljetna izdanja poznatih Splićanki: Jelena Rozga i Viktorija Rađa ne odvajaju se od svjetski poznatog modnog dodatka

Prošle godine na svom je Instagramu Dino podijelio fotografiju s vjenčanja i napisao "prije 19 godina rekla je da". Mlada Viktorija u vjenčanici u kojoj je pokazala noge, uz Dinu u bijelim hlačama i košulji, izgledala je kao iz bajke, a pored njih je bio Dinin vjenčani kum, pjevač Petar Grašo. Vjenčali su se na jahti "Duje", koja je za tu prigodu bila usidrena pokraj otoka Korčule, a nakon ceremonije vjenčanja mladenci su odjeveni skočili u more. Netipično vjenčanje za dvoje ionako netipičnih supružnika.

Čitajte i: Dino Rađa otkrio tajnu sretnog braka s Viktorijom: 'Izvlači mi osmijeh na lice čim je vidim'

"Izvlači mi osmijeh na lice čim je vidim, neovisno je li dan ili noć. Žena jednostavno širi neku dobru energiju oko sebe", rekao je Dino za Gloriju netom prije 19. godišnjice braka o tome što ga i dalje oduševljava kod njegove supruge.

Viktorija i Dino u braku su dobili dvojicu sinova, Roka i Niku, a Dino iz prvog braka, s bivšom suprugom Željanom, ima sina Duju.

Linker
26. travanj 2024 13:38