Gisele Bundchen i Tom Brady
 Profimedia, TEMP Rex Features
blistali u paru

Ovako izgleda ljubav: Od njih dvoje danas nema ništa slađe

Dugogodišnji brakovi u Hollywoodu su rijetkost, a jedan par čija ljubav traje više od deset godina su Gisele Bundchen i Tom Brady koji su na gala večeri blistali jedno uz drugo.

UCLA Institut za okoliš i održivost kao i svake godine održao je svečanu gala večer kojoj su prisustvovale poznate osobe. Institut svake godine nagrađuje osobe iz svijeta slavnih koje svojim djelovanjem promiču ekološku osviještenost. Ove godine posvetu za očuvanje okoliša i ekološki aktivizam zaslužile su Gisele Bundchen (38) i Barbara Streisand (76).

Bivša manekenka Gisele pozirala je sa suprugom Tomom Bradyjem (41), a pred fotografima su izmijenili poljupce te se čini da u njihovom braku i dalje cvjetaju ruže. U bijeloj haljini na jedno rame koju potpisuje Stella McCartney bivša anđelica Victoria's Secreta izgledala je poput grčke boginje, dok je njezin suprug igrao na sigurnu kartu s crnim odijelom kako ne bi ukrao pažnju sa supruge. Zlatne okrugle naušnice i plašt na haljini dali su njezinom stajlingu profinjenu notu. Kosu je pustila da pada u laganim valovima i zaokružila svoj decentni izgled.

Los Angeles, CA  - Celebrities attending the 2019 Hollywood For Science Gala at Private Residence in Los Angeles, California.

Pictured: Tom Brady, Gisele Bundchen

BACKGRID USA 21 FEBRUARY 2019, Image: 415226088, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Tom Brady i Gisele Bundchen

Manekenka i igrač američkog nogometa vjenčali su se u tajnosti još 2009. godine u Santa Monici nakon tri godine veze, a maloj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži. U braku su postali roditelji osmogodišnjeg sina Benjamina i petogodišnje kćeri Vivian. Nakon kriznog razdoblja koje je počelo na vrhuncu njezine karijere, oko 2003. godine, manekenka je pronašla mir i sreću sa sportašem. Priznala je da je neko vrijeme razmišljala o samoubojstvu te da je živjela na cigaretama i vinu, nakon čega je odlučila da je vrijeme za promjenu životnih navika. Danas sa suprugom jede organsku hranu i pazi na prehranu, a svakodnevno se bavi tjelovježbom, jogom i meditacijom te tako održava zavidno tijelo i na pragu 40. godine.

Gisele Bundchen and husband Tom Brady
Hollywood for Science Gala, Arrivals, Los Angeles, USA - 21 Feb 2019, Image: 415214633, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Gisele Bundchen i Tom Brady

Linker
19. travanj 2024 14:19