Arileo privatni album
Zavirite

Ovako izgleda kada dom za Božić ukrase kreativci splitskog brenda Arileo

Najpoznatiji supružnici na domaćoj modnoj sceni i vlasnici brenda Arileo sami izrađuju ukrase za blagdane

Za splitski kreatorski dvojac Mariju i Juricu Pirić, vlasnike modnog brenda Arileo, 2018. bila je godina velikih obljetnica tako da je blagdanski ugođaj u njihovom domu najraskošniji do sada. Duh Božića osjeća se u svakom kutku lijepo uređenog dvoetažnog stana - čija su nam vrata otvorili na sam Badnjak, uoči još jednog obiteljskog okupljanja.

"Božić nam je i inače omiljeno godišnje doba, no ove godine imamo i dva dodatna razloga zbog kojeg ga obilježavamo osobito svečano. Naime, 2018. pamtit ćemo po 15. rođendanu našeg brenda Arileo, te isto toliko godina bračnog života" – kažu Marija i Jurica, koji su obljetnicu njihove ljubavi proslavili baš početkom prosinca.

Arileo privatni album

Arileo privatni album

Najpoznatiji supružnici na našem domaćem modnom nebu, čije kreacije nose mnoge slavne dame, poput pjevačica Jelene Rozge i Danijele Martinović, većinu božićnih dekoracija u svom domu sami su osmislili.

Arileo privatni album

"Ovog Božića nam je glavna boja bijela, no imamo i dosta detalja u tradicionalnoj crvenoj koja je već neko vrijeme opet u trendu. A nedavno nam se u dom uselio i jedan novi član", smije se Jurica Pirić, pokazujući nam gotovo metar i pol velikog lutka Orašara, kojeg je osobno izradio. "To mi je trenutačno najdraži ukras, a oduševio je i sve naše prijatelje koji žele da ga i njima izradim. Jedino je našem psiću Bonu trebalo malo vremena da se navikne na novog "ukućana"."

Arileo privatni album

Kreativni Splićani otkrili su nam i koje su darove stavili pod božićno drvce. Njih dvoje darovat će si parfeme, a kćerku Ivu i sina Marina čekaju pidžamice te igrice za play-station.

Arileo privatni album

"Novogodišnju noć ćemo po običaju provesti u Splitu", vele Marija i Jurica Pirić. "No, već 3. siječnja s djecom i našim društvom idemo na skijanje čemu se svi četvero jako radujemo jer svi obožavamo snijeg."

privatni album

Linker
19. travanj 2024 12:49