Iz kuhinje na plesni podij!

Otkriveno novo ime plesnog showa: Bude li plesala kao što kuha, daleko će dogurati!

Nova sezona plesnog natjecanja poznatih parova na Novoj TV s emitiranjem kreće na proljeće, a prema dosad objavljenim imena, produkcija showa složila nam je uistinu šarenu listu. Među glumcima, pjevačima, voditeljima i influencerima je i pastry chefica.

Glumcima Filipu Vidoviću, Marku Petriću, Asimu Ugljenu, pjevačicama Albini Grčić, Domenici Žuveli i Vlatki Pokos, te influencerima Sandiju Pegi i Jeleni Perić u showu "Ples sa zvijezdama" pridružit će se i chefica Ivana Čuljak. Ovu rođenu Hercegovku sa zagrebačkom adresom javnost je imala prilike upoznati 2011., kao natjecateljicu Masterchefa. Iako te godine nije pobijedila, taj joj je kulinarski show donio popularnost te potpuno promijenio život. Ivana je u tom trenutku studirala na Ekonomskom fakultetu, no poslije Masterchefa diplomu je spremila u ladicu, a svoj je put pronašla u kulinarstvu. Točnije, kao pastry chefica.

"Jedno sam vrijeme bila na nekakvoj vagi što dalje, ostati u ekonomiji ili se baviti kuhanjem. Odlučila sam ići ovim kreativnim smjerom, onim koji je mene zapravo ispunjavalo", priznala je svojedobno Ivana.

Čitajte i: Marko Petrić i Filip Vidović imaju dobre šanse za visok plasman u Plesu sa zvijezdama

Avanturistički duh

U proteklih desetak godina 35-godišnja Ivana kulinarska je znanja stjecala po cijelom svijetu. Tako je dobila priliku učiti i od svjetskih poznatih chefova.

"Dakle, prvo je bio Meksiko, pa Novi Zeland, Australija. Pa kuhala sam u Kolumbiji, u Ekvadoru. Zapravo ne znam kako sam tamo završila, rekla bih malo bi to pripisala i mladosti ludosti. Ne razmišljate puno kad ste mladi i tim da sreća prati hrabre, ali ne znam jel bi sad baš išla za tim. Bilo mi je nekako napeto ići što dalje gdje nitko neće. A prema Meksiku je kod mene uvijek postojala nekakva velika ljubav", otkrila je Ivana, koja bi se, s obzirom na sva dosadašnja iskustva, ali i njezin avanturistički duh trebala više nego dobro snaći u Plesu sa zvijezdama.

Linker
01. kolovoz 2022 17:20