KRAJ LJUBAVI?

Otkriveni detalji nove sezone ‘Seks i grada‘: Zna se tko su nove prijateljice, ali i što je s ljubavi Carrie i Face

Ako je vjerovati informacijama koje svako malo procure sa seta kultne serije koja se nedavno počela snimati u New Yorku, producenti mogu računati na enormnu gledanost. I deset novih nastavaka uveliko će se vrtiti oko odnosa jednih od najpopularnijih televizijskih ljubavnika zbog kojih je "Seks i grad" preko trideset godina na milijune gledatelja, poglavito žena, držao prikovanima za male ekrane.

Ako ste očekivali da su Carrie i Faca, koje i u novim nastavcima igraju glumci Sarah Jessica Parker i Chris North, konačno prevladali sve zapreke, čeka vas veliko razočarenje. Kako pišu strani mediji, nekadašnji ljubavnici, a potom i supružnici, u sedmoj su sezoni uslijed mučnog razvoda. Podsjetimo, zadnji nastavci serijala koji se prestao snimati 2004. dali su naslutiti da Carrie i Facu, nakon deset godina uspona i padova, konačno čeka sretan kraj.

image
DIANE COHEN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Doduše, u jednom od dvije filmske verzije serije Carrie Facu prevari s bivšim dečkom Aidanom kojeg je igrao glumac John Corbett. Njih su dvoje tada već bili u braku, a Carriena nevjera bila je svojevrsna osveta za poniženje koje joj je on priredio kad ju je svojedobno ostavio pred oltarom. Najava mučne rastave iznenadila je mnoge budući da je Carrie sada u pedesetima, a Faca iza sebe već ima dva iskustva s bračnim brodolomima: s prvom suprugom, izdavačicom knjiga Barbarom te s modelom Natashom Naginsky, Carrienom najvećom suparnicom kroz prvih šest epizoda.

image
NDZ/STARMAX/PROFIMEDIA

Čitajte i: Cure iz ‘Seksa i grada‘ i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

Čitajte i: Pripremite se, slavne cure se uskoro vraćaju! Evo što sve znamo o novoj sezoni ‘Seksa i grada‘

Bit će zanimljivo vidjeti kako se slobodoumna i moderna Carrie nosi s rastavom, ali i hoće li novi likovi uspjeti nadmašiti mnogima omiljenu Samanthu.

Naime, producenti su otkrili i tko su ženska iznenađenja u seriji, kao svojevrsna zamjena Samanthi budući da je glumica Kim Catrall odbila biti dio slavne ženske četvorke zbog dugogodišnjih privatnih razmirica s Parkericom. Riječ je o neudanoj agentici za nekretnine koja, naravno, živi na Manhattanu, Lisa je uspješna autorica dokumentaraca i majka troje djece, dok je zadnja prijateljica dr. Nya ugledna profesorica na sveučilištu Columbija. Tri žene tumače glumice Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker te Karen Pittman, a u kako se njihovi životi isprepleću s Carrie te Mirandom i Charlotte koje i dalje glume Cynthija Nixon i Kristin Davis, mogli bi saznati još ove godine.

Linker
15. travanj 2024 06:05