Profimedia, Mega Agency
PROBLEMI PO FOTOGRAFIJI

Otkazala koncert, a odmara na plaži: Optužila 'parazitske paparazze' da obmanjuju obožavatelje

Američka pjevačica odlučila je svojim obožavateljima objasniti fotografiju na kojoj odmara na plaži nakon što je otkazala koncert u Sydneyju i poručila da paparazzo fotografije mnogo toga ne otkrivaju.

Bryon Beach u Australiji plaža je na kojem je pjevačica Pink snimljena kako uživa sa svojom kćeri Willow, a upravo ta fotografija krenula je kružiti društvenim mrežama nakon što je 38-godišnja glazbenica otkazala svoj koncert u Sydneyju. S obzirom na to da su mnogi pomislili kako je nastup otkazan zbog njezine želje da odmara s obitelji, Pink je odlučila razjasniti situaciju.

- Nisam dužna ovo objašnjavati, ali potrudit ću se iz poštovanja prema svojim obožavateljima. Ova turneja je isplanirana vrlo pažljivo, s djecom na prvom mjestu i onime što je najbolje za njih, a istovremeno je to jedan od najzahtjevnijih i najljepših showova u mojem životu. odmor u Byronu je rezerviran još lani, čisto da se maknem iz hotela i provedem neko vrijeme sa svojom djecom - napisala je Pink i dodala kako se za vrijeme svoje turneje "Beautiful Trauma" već dva put razboljela, baš kao i njezina djeca. I dok je uspjela sve izgurati prvih nekoliko puta, ovaj nastup je ipak na kraju odlučila otkazati.

Objavu dijeli P!NK (@pink)

- Ovog puta, a to je ono što vam ovi parazitski paparazzi ne pokazuju, sam dvaput bila kod liječnika u Byronu i to dva dana zaredom. Dobili smo antibiotike, steroide, sprej za nos i za grlo, još steroida i dijete koje vrišti usred noći, svake noći, dok ga mama kupa i govori starijoj kćeri da je sve u redu. Možete misliti što želite, to je vaše pravo, ali nikada nikoga nisam iskoristila u cijelom svojem životu. Nikada ne bih to učinila ljudima koji su potrošili svoj teško zarađeni novac da bi vidjeli moj nastup. Imam besprijekornu povijest održavanja svojih nastupa i radim najbolje što mogu, bez obzira na to želite li mi vjerovati ili ne - napisala je Pink i još se jednom osvrnula na paparazze.

Ono što na ovoj fotografiji ne vidite je to da sam cijelo vrijeme ležala i pila vodu, dok su moji prijatelji pokušavali zabaviti moju 7-godišnju kćer koja me cijelo vrijeme ispitivala tko su ti strašni ljudi koji nas okružuju i fotografiraju njezin svaki korak - dodala je za kraj i napomenula kako će nastup biti održan u drugom terminu.

Linker
22. travanj 2024 20:41