NARI/BACKGRID AUSTRALIA/PROFIMEDIA
razaračica domova?

‘Otela mi je muškarca!‘: Bivša partnerica novog supruga Pamele Anderson je bijesna

Dok glumica Pamela Anderson uživa u prvim danima šestog braka s novim suprugom Danom Hayhurstom, njegova bivša van sebe je od bijesa i krivi ju za njihov prekid.

Dok glumica Pamela Anderson uživa u prvim danima šestog braka s novim suprugom Danom Hayhurstom, njegova bivša van sebe je od bijesa i krivi ju za njihov prekid.

Pamela Anderson stupila je u svoj šesti brak, a javnosti je nedavno otkrila kako se "čaroban događaj" odvio na sam Badnjak.

53-godišnja glumica i Dan upoznali su se u Kanadi, dok je on radio na njezinom posjedu, zaljubili te nakon kratke romanse odlučili razmijeniti burme.

"Tamo sam gdje mi je i mjesto, u rukama muškarca koji me voli", zaljubljeno je objavila Pamela, uz vijest o još jednom vjenčanju, ovaj put za 40-godišnjeg tjelohranitelja Dana.

Ta vijest nije oduševila baš sve, pogotovo ne Danovu bivšu, koja je pet godina živjela s njim i pomagala mu podići njegovo dvoje djece, a on njoj kćerkicu.

image
Zvijezdi serije "Baywatch" ovo je šesti brak
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Šesti brak sklopila u gumenim čizmama! Pamela Anderson šokirala objavom

42-godišnja Carey, bivša partnerica Pamelinog supruga, za medije je izjavila da nije ni znala da je on zaručen za zvijezdu "Baywatcha" te da ju je vijest o njihovom braku šokirala jer ju je pročitala - na internetu!

Otkrila je da su Pamela i Dan započeli romansu početkom prošle godine, dok je još živio s njom, a zatim se u lipnju preselio na Pamelin posjed.

"To nije velika ljubavna priča iz karantene, kako oni to predstavljaju", izjavila je Carey.

"Želim da ljudi znaju da je njihova veza započela dok je bio u vezi sa mnom sretnih pet godina, u što je uključeno i troje djece. On nije tjelohranitelj, već radnik kojeg je zaposlila da joj odradi neke radove po kući. Sve nas je šokirala njihova veza, i zbog toga patimo. Ne samo ja i djeca, Dan je izgubio i mnoge prijatelje i poslovne partnere zbog toga", otkrila je tužno Danova bivša.

Carey je za Pamelu počeo raditi 2019., a ona se 2020. udala za producenta te razvela nakon dva tjedna uz izjavu: "To nije bio pravi brak".

Ogorčena Carey novinarima je ispričala i da njezinom bivšem njegova slavna šefica nije "sjela na prvu". "Znao je govoriti da je luda i strašno zahtjevna", požalila se Carey i dodala da joj je Pamela ipak uspjela oteti muškarca.

Linker
27. travanj 2024 00:50