Profimedia, Face To Face A
KĆI SLAVNIH GLUMACA

Osveta kćeri Demi Moore i Brucea Willisa: 'Ovo je za sve one koji su mi govorili da sam ružna'

U tinejdžerskim godinama nisu je štedili: osim maltretiranja vršnjaka, iskusila je i maltretiranje medija - i to oko izgleda.

Tallulah Willis pokazala je svoju figuru na božićnom odmoru sa sestrama i poslala poruku svima koji su joj govorili da je ružna, o čemu je u više navrata progovorila. 23-godišnjakinja pohvalila se svojim izgledom u dvodijelnom kupaćem kostimu, a uz fotografiju koju je objavila na Instagramu napisala je: "Posvećeno svima koji su mi govorili da sam ružna kada sam imala 13 godina". O maltretiranju oko izgleda, kojem je bila podvrgnuta kao tinejdžerica više je puta iskreno progovorila, a zbog svega je morala potražiti i stručnu pomoć.

- Imala sam samo 13 godina, a svi su mi govorili da sam ružna i komentirali kako im nije jasno kako dijete dvoje prekrasnih glumaca može tako izgledati – izjavila je kći glumaca Demi Moore (55) i Brucea Willisa (62) u intervjuu još 2014. godine.

Ipak, Tallulah je svoje traume uspjela zaliječiti i sada je postala uzor mnogima koji prolaze kroz slične situacije.

- Nisam bila svjesna koliko ljudi prolazi kroz slične situacije i da svi osjećamo određenu nesigurnost – otkrila je najmlađa kći bivših supružnika. Velika podrška u cijeloj priči bile su joj starije sestre – Rumer i Scott Willis s kojima je objavila još jednu fotografiju na kojoj sve tri poziraju u kupaćim kostimima.

Linker
20. travanj 2024 10:36