Profimedia
NOVA KARIJERA - ILI NE

Oštre kritike: Glumu Davida Beckhama usporedili s kamenom

Umirovljeni nogometaš David Beckham ponovno se okušao u glumi, ali ovog puta njegova izvedba, za razliku od one nogometne, nije dočekana s oduševljenjem.

Umirovljeni nogometaš David Beckham ponovno se okušao u glumi, ali ovog puta njegova izvedba, za razliku od one nogometne, nije dočekana s oduševljenjem.

U filmu "Kralj Arthur: Legenda o maču" David Beckham ima manju ulogu koju mnogi ne bi ni primijetili da se ne odvija u ključnom trenutku. On igra vojnika Triggera u sceni u kojoj Arthur, kojeg je utjelovio Charlie Hunnam, izvlači mač Excalibur iz kamena. Iako je imao samo nekoliko rečenica i film je tek stigao u kina, prvi prizori koje su obožavatelji mogli vidjeti ostavili su ih bez teksta – ali ne zbog toga što su bili oduševljeni onime što su vidjeli.

Njegovu glumu mnogi su usporedili s kamenom u kojem je mač zapeo, a neki su otišli toliko daleko da su zaključili kako je bivši nogometaš sabotirao cijelu scenu. Redatelj filma Guy Ritchie, ujedno i Beckhamov dobar prijatelj, stao je u njegovu obranu i zaključio da je bivši nogometaš talentiran i odličan ispred kamera. Ovo nije prvi put da njih dvojica surađuju: Beckham je imao i manju ulogu u njegovom prethodnom filmu The Man from U.N.C.L.E.

LONDON, UNITED KINGDOM - MAY 10: Actor Chris Hunnam (L) and footballer David Beckham (R) attends the European film premiere of King Arthur: Legend Of The Sword in London, England on May 10, 2017. Ray Tang / Anadolu Agency, Image: 331898713, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca
Chris Hunnam i David Beckham

- Mislim da će se ljudima svidjeti. Znaju što mogu očekivati u njegovim filmovima, ali ovog puta ih očekuje i nekoliko iznenađenja – izjavio je Beckham, kojem je na premijeri filma društvo pravio najstariji sin Brooklyn.

LONDON, UNITED KINGDOM - MAY 10: Footballer David Beckham (L) and son Brooklyn Beckham (R) attends the European film premiere of King Arthur: Legend Of The Sword in London, England on May 10, 2017. Ray Tang / Anadolu Agency, Image: 331898718, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca
David i Brooklyn Beckham

Linker
26. travanj 2024 18:58